FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je parket vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw parket vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Parket Vloer Laten Schuren In De Gemeente boxtel

Welkom in Boxtel, Esch en Liempde! Ben je op zoek naar een professioneel bedrijf om je parketvloer te laten schuren en behandelen? Dan ben je bij Vloeroptimaal aan het juiste adres! Wij hebben jarenlange ervaring in het schuren en behandelen van parket en staan bekend om onze uitstekende kwaliteit en service.

Als inwoner van Boxtel, Esch of Liempde wil je natuurlijk dat je parketvloer er op zijn best uitziet. Maar door dagelijks gebruik kan de vloer zijn glans en uitstraling verliezen. Gelukkig kunnen wij je daarbij helpen. Bij Vloeroptimaal hebben we de juiste kennis, ervaring en gereedschappen om je parketvloer te schuren en behandelen tot een prachtig eindresultaat.

Onze vakmensen zijn gespecialiseerd in het schuren van parket. Ze weten precies hoe ze jouw vloer het beste kunnen behandelen en hebben daarvoor de nieuwste technieken en materialen tot hun beschikking. We bieden verschillende afwerkingen, zoals het aanbrengen van olie, lak of hardwax. Zo kunnen we je vloer precies afwerken zoals jij dat wilt.

Of je nu in Boxtel, Esch of Liempde woont, onze service is altijd op maat. We komen graag bij je langs om je vloer te bekijken en een passend advies te geven. Zo weet je altijd precies waar je aan toe bent en wat de kosten zijn. Daarnaast zijn we altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van parketvloeren. Zo kunnen we je ook helpen bij het kiezen van de juiste afwerking en kleur voor je vloer.

Kortom, ben je op zoek naar een professioneel bedrijf voor het schuren en behandelen van je parketvloer in Boxtel, Esch of Liempde? Dan ben je bij Vloeroptimaal aan het juiste adres! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

  • Wij kunnen een tijdloze schoonheid in uw huis in Wassenaar brengen met klassieke mozaïek parket schuurbehandelingen, afgewerkt met een matte lak.
  • In Nieuw-lekkerland werd een veerkrachtige en stijlvolle eikenhouten vloer nieuw leven ingeblazen met moderne plinten na te zijn geschuurd en behandeld met SKYLT Overlakbare kleurolie c10+10. Een prachtige transformatie!
  • We hebben zojuist een prachtig eiken parketvloerrenovatieproject in Schijndel afgerond, waarbij ROYL 2K van professionele kwaliteit werd toegepast met een aanvullend kleurpigment voor een uitstekend resultaat.

De zekerheden van Vloeroptimaal