FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je parket vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw parket vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Parket Vloer Laten Schuren In De Gemeente Breda

Parket Schuren in Breda: Geef jouw vloer een tweede leven met Vloeroptimaal!

Woon je in Breda of in de nabijgelegen plaatsen Bavel, Prinsenbeek, Teteringen, of Ulvenhout? Heb je een parketvloer die zijn glans heeft verloren en er dof uitziet? Dan ben je bij Vloeroptimaal aan het juiste adres om jouw parketvloer te laten schuren.

Een parketvloer schuren is de perfecte oplossing om de vloer er weer als nieuw uit te laten zien. Door de jaren heen kan de toplaag van het parket slijten, waardoor de vloer er dof en versleten uitziet. Door de vloer te laten schuren wordt de oude toplaag verwijderd en komt er een nieuwe, frisse laag tevoorschijn. Vervolgens kan de vloer behandeld worden met een beschermende lak of olie om de levensduur te verlengen en de vloer weer te laten glanzen.

Bij Vloeroptimaal hebben we jarenlange ervaring in het schuren en behandelen van parketvloeren. Onze vakmensen weten precies wat er nodig is om jouw vloer weer in topconditie te brengen. We gebruiken enkel de beste materialen en apparatuur om ervoor te zorgen dat het eindresultaat van de hoogste kwaliteit is.

Daarnaast begrijpen we dat het laten schuren van jouw parketvloer een investering is, daarom zorgen we voor een eerlijke en transparante prijsopgave. We overleggen altijd met onze klanten over de mogelijkheden en geven deskundig advies zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Kortom, woon je in Breda of in de nabijgelegen plaatsen Bavel, Prinsenbeek, Teteringen, of Ulvenhout en wil je jouw parketvloer weer laten stralen? Dan ben je bij Vloeroptimaal aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

  • Wij kunnen een tijdloze schoonheid in uw huis in Wassenaar brengen met klassieke mozaïek parket schuurbehandelingen, afgewerkt met een matte lak.
  • In Nieuw-lekkerland werd een veerkrachtige en stijlvolle eikenhouten vloer nieuw leven ingeblazen met moderne plinten na te zijn geschuurd en behandeld met SKYLT Overlakbare kleurolie c10+10. Een prachtige transformatie!
  • We hebben zojuist een prachtig eiken parketvloerrenovatieproject in Schijndel afgerond, waarbij ROYL 2K van professionele kwaliteit werd toegepast met een aanvullend kleurpigment voor een uitstekend resultaat.

De zekerheden van Vloeroptimaal