FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je parket vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw parket vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Parket Vloer Laten Schuren In De Gemeente Capelle aan den IJssel

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner om uw parketvloer in Capelle aan den IJssel te laten schuren? Dan bent u bij Vloeroptimaal aan het juiste adres! Als ervaren specialisten in parket schuren en behandelen, weten we als geen ander hoe we uw vloer weer als nieuw kunnen laten stralen.

Onze diensten zijn beschikbaar in verschillende wijken van Capelle aan den IJssel, waaronder ‘s-Gravenland, Middelwatering, Oostgaarde en Schollevaar. Of het nu gaat om het verwijderen van krassen, deuken of vlekken, of het volledig renoveren van uw parketvloer, wij hebben de expertise en apparatuur in huis om de klus snel en efficiënt te klaren.

Maar waarom zou u kiezen voor parket schuren door Vloeroptimaal? Ten eerste hebben we jarenlange ervaring in de parketbranche en werken we uitsluitend met de beste materialen en technieken. Daarnaast vinden we het belangrijk om onze klanten de hoogste kwaliteit te bieden tegen betaalbare tarieven. Bovendien hebben we oog voor duurzaamheid en werken we enkel met milieuvriendelijke producten.

Bij Vloeroptimaal staan we garant voor een professionele aanpak en uitstekende service. Ons team van vakmensen werkt snel, schoon en nauwkeurig, en we zorgen ervoor dat u zo min mogelijk overlast ondervindt tijdens het proces. Bovendien geven we u graag advies over hoe u uw parketvloer het beste kunt onderhouden, zodat u er nog jaren van kunt genieten.

Wacht dus niet langer en laat uw parketvloer in Capelle aan den IJssel vandaag nog schuren door Vloeroptimaal. Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat!

  • Wij kunnen een tijdloze schoonheid in uw huis in Wassenaar brengen met klassieke mozaïek parket schuurbehandelingen, afgewerkt met een matte lak.
  • In Nieuw-lekkerland werd een veerkrachtige en stijlvolle eikenhouten vloer nieuw leven ingeblazen met moderne plinten na te zijn geschuurd en behandeld met SKYLT Overlakbare kleurolie c10+10. Een prachtige transformatie!
  • We hebben zojuist een prachtig eiken parketvloerrenovatieproject in Schijndel afgerond, waarbij ROYL 2K van professionele kwaliteit werd toegepast met een aanvullend kleurpigment voor een uitstekend resultaat.

De zekerheden van Vloeroptimaal