FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je parket vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw parket vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Parket Vloer Laten Schuren In De Gemeente Deurne

Parket schuren in Deurne: laat uw vloer weer stralen!

Heeft uw parketvloer de glans verloren en is hij toe aan een opfrisbeurt? Dan bent u bij Vloeroptimaal aan het juiste adres! Ons team van ervaren specialisten staat voor u klaar om uw parketvloer in Deurne weer te laten stralen als nooit tevoren.

Of u nu woont in Deurne zelf of in een van de omliggende dorpen, zoals Vlierden, Liessel of Neerkant, wij helpen u graag met het schuren en behandelen van uw parket. Met onze jarenlange ervaring en hoogwaardige apparatuur kunnen wij elk type parketvloer weer als nieuw maken.

Door uw parketvloer te laten schuren en behandelen, verlengt u niet alleen de levensduur van de vloer, maar zorgt u ook voor een gezondere leefomgeving. Het verwijderen van vuil, stof en allergenen zorgt namelijk voor een schonere lucht in huis. Daarnaast zorgt het behandelen van het parket ervoor dat de vloer beter bestand is tegen slijtage en vocht.

Bij Vloeroptimaal werken we met hoogwaardige producten en materialen, zodat we de kwaliteit van uw parketvloer in Deurne kunnen waarborgen. Daarnaast denken we graag met u mee over de juiste afwerking en kleur, zodat uw parketvloer perfect aansluit bij uw interieur.

Wacht niet langer en geef uw parketvloer in Deurne de opfrisbeurt die hij verdient! Neem contact op met Vloeroptimaal en maak direct een afspraak voor het schuren en behandelen van uw parketvloer.

  • Wij kunnen een tijdloze schoonheid in uw huis in Wassenaar brengen met klassieke mozaïek parket schuurbehandelingen, afgewerkt met een matte lak.
  • In Nieuw-lekkerland werd een veerkrachtige en stijlvolle eikenhouten vloer nieuw leven ingeblazen met moderne plinten na te zijn geschuurd en behandeld met SKYLT Overlakbare kleurolie c10+10. Een prachtige transformatie!
  • We hebben zojuist een prachtig eiken parketvloerrenovatieproject in Schijndel afgerond, waarbij ROYL 2K van professionele kwaliteit werd toegepast met een aanvullend kleurpigment voor een uitstekend resultaat.

De zekerheden van Vloeroptimaal