FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je parket vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw parket vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Parket Vloer Laten Schuren In De Gemeente Dordrecht

Parket is een prachtig materiaal dat een natuurlijke uitstraling geeft aan uw huis. Het voegt warmte en sfeer toe aan elke kamer en is een duurzame keuze voor uw vloeren. Maar net als elke vloer heeft parket na verloop van tijd onderhoud nodig. Regelmatig onderhoud van uw parketvloer is belangrijk om de levensduur te verlengen en de schoonheid van de vloer te behouden.

Als u in Dordrecht woont, bent u bij Vloeroptimaal aan het juiste adres voor het schuren en behandelen van uw parketvloer. We zijn een toonaangevend bedrijf op het gebied van vloerrenovatie en hebben jarenlange ervaring in het schuren en behandelen van parketvloeren.

Ons ervaren team van professionals maakt gebruik van de nieuwste technologieën en materialen om uw parketvloer er weer als nieuw uit te laten zien. We beginnen met het schuren van de vloer om alle krassen, vlekken en andere beschadigingen te verwijderen. Vervolgens brengen we een afwerkingslaag aan om de vloer te beschermen tegen toekomstige slijtage en schade.

Of u nu in de Binnenstad, Sterrenburg of Dubbeldam woont, wij zijn altijd beschikbaar om u te helpen bij het schuren en behandelen van uw parketvloer. We begrijpen dat elke vloer anders is en dat elk project uniek is. Daarom bieden we een persoonlijke aanpak en werken we samen met u om ervoor te zorgen dat uw parketvloer de uitstraling heeft die u wenst.

Bij Vloeroptimaal gebruiken we alleen hoogwaardige producten en materialen om ervoor te zorgen dat uw parketvloer de beste behandeling krijgt. We zijn trots op onze uitstekende reputatie en ons vermogen om onze klanten tevreden te stellen. Als u op zoek bent naar een betrouwbaar bedrijf om uw parketvloer te schuren en behandelen in Dordrecht, dan hoeft u niet verder te zoeken dan Vloeroptimaal.

  • Wij kunnen een tijdloze schoonheid in uw huis in Wassenaar brengen met klassieke mozaïek parket schuurbehandelingen, afgewerkt met een matte lak.
  • In Nieuw-lekkerland werd een veerkrachtige en stijlvolle eikenhouten vloer nieuw leven ingeblazen met moderne plinten na te zijn geschuurd en behandeld met SKYLT Overlakbare kleurolie c10+10. Een prachtige transformatie!
  • We hebben zojuist een prachtig eiken parketvloerrenovatieproject in Schijndel afgerond, waarbij ROYL 2K van professionele kwaliteit werd toegepast met een aanvullend kleurpigment voor een uitstekend resultaat.

De zekerheden van Vloeroptimaal