FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je parket vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw parket vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Parket Vloer Laten Schuren In De Gemeente Drimmelen

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf dat gespecialiseerd is in het schuren en behandelen van parketvloeren in Drimmelen en omgeving? Zoek dan niet verder, want Vloeroptimaal staat voor u klaar!

Wij zijn experts op het gebied van parket schuren en behandelen en kunnen uw parketvloer weer als nieuw laten uitzien. Of u nu woont in Lage Zwaluwe, Made of Terheijden, wij zijn uw lokale parketvloerspecialist.

Wist u dat het schuren en behandelen van uw parketvloer niet alleen zorgt voor een mooie uitstraling, maar ook voor een langere levensduur? Door het schuren en behandelen wordt de beschermende laag van uw parketvloer vernieuwd, waardoor deze beter bestand is tegen dagelijks gebruik en slijtage.

Bij Vloeroptimaal maken wij gebruik van de nieuwste technieken en materialen om uw parketvloer te schuren en te behandelen. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring in het behandelen van diverse soorten parketvloeren en weten precies wat uw vloer nodig heeft.

Bovendien bieden wij een uitgebreid scala aan behandelingen, van schuren en lakken tot oliën en waxen. Hierdoor kunnen wij uw parketvloer helemaal aanpassen aan uw persoonlijke smaak en interieur.

Wilt u meer weten over het schuren en behandelen van parketvloeren in Drimmelen en omgeving? Neem dan gerust contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij helpen u graag verder!

  • Wij kunnen een tijdloze schoonheid in uw huis in Wassenaar brengen met klassieke mozaïek parket schuurbehandelingen, afgewerkt met een matte lak.
  • In Nieuw-lekkerland werd een veerkrachtige en stijlvolle eikenhouten vloer nieuw leven ingeblazen met moderne plinten na te zijn geschuurd en behandeld met SKYLT Overlakbare kleurolie c10+10. Een prachtige transformatie!
  • We hebben zojuist een prachtig eiken parketvloerrenovatieproject in Schijndel afgerond, waarbij ROYL 2K van professionele kwaliteit werd toegepast met een aanvullend kleurpigment voor een uitstekend resultaat.

De zekerheden van Vloeroptimaal