FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je parket vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw parket vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Parket Vloer Laten Schuren In De Gemeente Eersel

Een parketvloer kan een echte blikvanger zijn in huis. Het ziet er prachtig uit en voelt ook nog eens warm en comfortabel aan. Maar na verloop van tijd kan de vloer dof en versleten worden. Dit kan komen door veelvuldig gebruik, blootstelling aan de zon en normale slijtage. Gelukkig hoeft u niet de hele vloer te vervangen als het er niet meer uitziet zoals het hoort. Een professionele parketvloerbehandeling kan het weer als nieuw maken.

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf om uw parketvloer in Eersel te laten schuren? Vloeroptimaal is de specialist op dit gebied. Wij hebben jarenlange ervaring en weten als geen ander hoe we uw parketvloer moeten behandelen om het weer in topconditie te krijgen. Onze specialisten weten welke producten en technieken ze moeten gebruiken om de parketvloer weer te laten glanzen als nieuw.

Wij zijn gespecialiseerd in parket schuren en behandelen in Duizel, Eersel, Knegsel, Steensel, Vessem en Wintelre. Onze diensten omvatten het schuren, repareren en behandelen van uw parketvloer. Na het schuren van uw parketvloer zal het worden voorzien van een nieuwe afwerking zoals lak, olie of wax. Dit geeft de vloer niet alleen een nieuwe uitstraling, maar zorgt er ook voor dat het beter beschermd is tegen vocht en vuil.

Bij Vloeroptimaal weten we dat een parketvloer een belangrijke investering is. Daarom werken wij met de beste materialen en technieken om ervoor te zorgen dat uw parketvloer er weer als nieuw uitziet en nog jaren meegaat. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of om meer te weten te komen over onze diensten. Wij staan klaar om u te helpen uw parketvloer in Eersel en omgeving weer als nieuw te maken!

  • Wij kunnen een tijdloze schoonheid in uw huis in Wassenaar brengen met klassieke mozaïek parket schuurbehandelingen, afgewerkt met een matte lak.
  • In Nieuw-lekkerland werd een veerkrachtige en stijlvolle eikenhouten vloer nieuw leven ingeblazen met moderne plinten na te zijn geschuurd en behandeld met SKYLT Overlakbare kleurolie c10+10. Een prachtige transformatie!
  • We hebben zojuist een prachtig eiken parketvloerrenovatieproject in Schijndel afgerond, waarbij ROYL 2K van professionele kwaliteit werd toegepast met een aanvullend kleurpigment voor een uitstekend resultaat.

De zekerheden van Vloeroptimaal