FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je parket vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw parket vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Parket Vloer Laten Schuren In De Gemeente Geldrop-Mierlo

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het laten schuren en behandelen van uw parketvloer in Geldrop of Mierlo? Zoek dan niet verder dan Vloeroptimaal! Wij hebben jarenlange ervaring in het schuren en behandelen van parketvloeren en staan bekend om onze kwaliteit en vakmanschap.

Een parketvloer is een prachtige toevoeging aan uw woning, maar heeft wel onderhoud nodig om in topconditie te blijven. Het schuren van de vloer is hierbij een belangrijk onderdeel, omdat dit ervoor zorgt dat de vloer weer egaal en glad wordt. Bovendien verwijderen we hierbij alle krassen en vlekken, waardoor uw parket er weer als nieuw uitziet.

Na het schuren brengen we een nieuwe beschermlaag aan, zodat uw vloer weer jarenlang mee kan. Hierbij heeft u de keuze uit verschillende afwerkingen, zoals lak of olie. Onze ervaren vakmensen adviseren u graag over de beste optie voor uw situatie.

Bij Vloeroptimaal werken we met moderne apparatuur en hoogwaardige materialen, zodat we altijd het beste resultaat kunnen leveren. Bovendien werken we snel en efficiënt, zodat u snel weer kunt genieten van uw vernieuwde parketvloer.

Wacht dus niet langer en laat uw parketvloer schuren en behandelen door Vloeroptimaal. Wij zorgen ervoor dat uw vloer er weer als nieuw uitziet en jarenlang meegaat. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

  • Wij kunnen een tijdloze schoonheid in uw huis in Wassenaar brengen met klassieke mozaïek parket schuurbehandelingen, afgewerkt met een matte lak.
  • In Nieuw-lekkerland werd een veerkrachtige en stijlvolle eikenhouten vloer nieuw leven ingeblazen met moderne plinten na te zijn geschuurd en behandeld met SKYLT Overlakbare kleurolie c10+10. Een prachtige transformatie!
  • We hebben zojuist een prachtig eiken parketvloerrenovatieproject in Schijndel afgerond, waarbij ROYL 2K van professionele kwaliteit werd toegepast met een aanvullend kleurpigment voor een uitstekend resultaat.

De zekerheden van Vloeroptimaal