FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je parket vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw parket vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Parket Vloer Laten Schuren In De Gemeente Gemert-Bakel

Parketvloeren zijn niet alleen duurzaam, maar geven ook een prachtige uitstraling aan elke ruimte. Maar na verloop van tijd kan de vloer beschadigd raken en zijn glans verliezen. Gelukkig is het schuren en behandelen van parket een oplossing om de levensduur van de vloer te verlengen en de oorspronkelijke schoonheid te herstellen.

Als u in de prachtige gemeente Gemert woont en op zoek bent naar een betrouwbare professional om uw parketvloer te schuren en te behandelen, dan bent u bij Vloeroptimaal aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring in het schuren en behandelen van parketvloeren en zijn er trots op dat we de lokale gemeenschap van Gemert van dienst kunnen zijn.

Of u nu in een ouder huis woont en uw parketvloer wilt renoveren, of u net een nieuw huis hebt gekocht en de vloer wilt opknappen, wij hebben de expertise en de juiste tools om de klus te klaren. Onze vakmensen gebruiken de nieuwste technieken en hoogwaardige producten om uw parketvloer te schuren, te lakken en te oliën en zo de oorspronkelijke uitstraling te herstellen.

Bij Vloeroptimaal streven we altijd naar tevredenheid van onze klanten. Daarom bieden we een uitgebreide garantie op onze werkzaamheden en zorgen we ervoor dat de klus altijd op tijd en binnen budget wordt uitgevoerd. Ons team van professionals staat klaar om u te adviseren en te begeleiden bij elke stap van het proces, van de eerste inspectie tot de uiteindelijke afwerking van de vloer.

Dus als u op zoek bent naar een betrouwbare partner om uw parketvloer te schuren en te behandelen in Gemert, neem dan contact met ons op bij Vloeroptimaal. Wij staan klaar om u te helpen en uw vloer weer als nieuw te laten stralen.

  • Wij kunnen een tijdloze schoonheid in uw huis in Wassenaar brengen met klassieke mozaïek parket schuurbehandelingen, afgewerkt met een matte lak.
  • In Nieuw-lekkerland werd een veerkrachtige en stijlvolle eikenhouten vloer nieuw leven ingeblazen met moderne plinten na te zijn geschuurd en behandeld met SKYLT Overlakbare kleurolie c10+10. Een prachtige transformatie!
  • We hebben zojuist een prachtig eiken parketvloerrenovatieproject in Schijndel afgerond, waarbij ROYL 2K van professionele kwaliteit werd toegepast met een aanvullend kleurpigment voor een uitstekend resultaat.

De zekerheden van Vloeroptimaal