FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je parket vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw parket vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Parket Vloer Laten Schuren In De Gemeente Gilze en Rijen

Parket schuren in Gilze en Rijen: Vloeroptimaal staat voor je klaar!

Woon je in Gilze of Rijen en ben je op zoek naar een professioneel bedrijf om je parket te laten schuren en behandelen? Dan ben je bij Vloeroptimaal aan het juiste adres! Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring en beschikken over de beste apparatuur en materialen om jouw parketvloer er weer als nieuw uit te laten zien.

Misschien heb je je parketvloer al jaren en is deze door intensief gebruik wat beschadigd geraakt. Of misschien ben je net verhuisd en wil je de oude parketvloer weer in ere herstellen. Wat de reden ook is, wij kunnen jouw parket schuren en weer als nieuw maken. Na het schuren van het parket, behandelen we het met de beste materialen, zodat de vloer er niet alleen als nieuw uitziet, maar ook weer jarenlang meegaat.

Bij Vloeroptimaal vinden we het belangrijk dat je tevreden bent met het resultaat. Daarom bieden we niet alleen hoogwaardige kwaliteit, maar ook een uitstekende service. We luisteren naar jouw wensen en geven je advies over de beste behandeling voor jouw parketvloer. Daarnaast werken we snel en efficiënt, zodat je zo min mogelijk overlast hebt van het schuren en behandelen van de vloer.

Twijfel dus niet langer en laat je parket schuren door Vloeroptimaal in Gilze of Rijen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan. Wij staan voor je klaar om jouw parketvloer er weer als nieuw uit te laten zien!

  • Wij kunnen een tijdloze schoonheid in uw huis in Wassenaar brengen met klassieke mozaïek parket schuurbehandelingen, afgewerkt met een matte lak.
  • In Nieuw-lekkerland werd een veerkrachtige en stijlvolle eikenhouten vloer nieuw leven ingeblazen met moderne plinten na te zijn geschuurd en behandeld met SKYLT Overlakbare kleurolie c10+10. Een prachtige transformatie!
  • We hebben zojuist een prachtig eiken parketvloerrenovatieproject in Schijndel afgerond, waarbij ROYL 2K van professionele kwaliteit werd toegepast met een aanvullend kleurpigment voor een uitstekend resultaat.

De zekerheden van Vloeroptimaal