FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je parket vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw parket vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Parket Vloer Laten Schuren In De Gemeente Goeree-Overflakkee

Heeft u een parketvloer die er niet meer zo mooi uitziet als toen u hem liet leggen? Wilt u uw vloer weer in oude glorie herstellen? Dan bent u bij Vloeroptimaal aan het juiste adres! Wij zijn dé specialist in het schuren en behandelen van parketvloeren in Goeree-Overflakkee en omstreken.

Onze diensten zijn beschikbaar in verschillende plaatsen in de gemeente Goeree-Overflakkee, waaronder Middelharnis, Ouddorp en Dirksland. Ons team van ervaren vakmensen staat klaar om uw parketvloer weer helemaal op te knappen. Of het nu gaat om het schuren, lakken, oliën of waxen van uw vloer, wij hebben de kennis en ervaring in huis om uw parket er weer als nieuw uit te laten zien.

Het schuren van parket is een specialistische klus die u het beste kunt overlaten aan professionals. Bij Vloeroptimaal werken we met geavanceerde apparatuur en de nieuwste technieken om uw vloer zo efficiënt en nauwkeurig mogelijk te schuren. We zorgen ervoor dat uw vloer volledig stofvrij wordt geschuurd, zodat u geen last heeft van hinderlijk stof in uw huis.

Na het schuren van uw parketvloer is het tijd om deze te behandelen. Bij Vloeroptimaal gebruiken we alleen de beste kwaliteit lakken, oliën en waxen om uw vloer te beschermen en te laten glanzen. We geven u graag advies over welke behandeling het beste bij uw vloer past en zorgen ervoor dat uw vloer er weer als nieuw uitziet.

Bij Vloeroptimaal staan we garant voor kwaliteit en vakmanschap. We leveren niet alleen hoogwaardige diensten, maar bieden ook uitstekende klantenservice. We nemen de tijd om naar uw wensen te luisteren en bieden op maat gemaakte oplossingen die aan uw behoeften voldoen. Wilt u meer informatie over onze diensten of een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag verder.

  • Eiken houten visgraat vloer geschuurd en behandeld met ROYL 2K C30 in Nuenen, Eindhoven
  • Deze eiken vloer onderging een professionele transformatie met behulp van onze gespecialiseerde behandeling. Na zorgvuldig schuren en het aanbrengen van ROYL C15 in Ridderkerk werd dit verouderde/gerookte hout weer tot leven gebracht!
  • Ervaar de artisticiteit van professioneel vloer schuren en oliën met ROYL C30 in Breda. Prachtig behandelde eiken houten vloeren gaan jaren mee wanneer u onze deskundige vakmensen vertrouwt om uw project te verzorgen.
  • Een eiken vloer in Roosendaal werd vakkundig geschuurd en behandeld tot een prachtige c16 tint, waardoor een elegante sfeer ontstaat binnen elke ruimte.

De zekerheden van Vloeroptimaal