FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je parket vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw parket vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Parket Vloer Laten Schuren In De Gemeente Gilze en Rijen

Wilt u uw parketvloer in Goirle en Riel nieuw leven inblazen? Het laten schuren en behandelen van uw parketvloer is een slimme en duurzame oplossing. Met het schuren van uw parketvloer kan Vloeroptimaal de beschadigingen en vlekken in de bovenste laag verwijderen, waarna het opnieuw behandeld kan worden met olie, lak of wax. Zo ziet uw parketvloer er weer als nieuw uit, en kunt u er nog jaren van genieten.

Bij Vloeroptimaal gebruiken we alleen de beste materialen om uw parketvloer te schuren en te behandelen. Ons team van experts beschikt over de juiste kennis en vaardigheden om uw parketvloer weer in topconditie te krijgen. We zijn gespecialiseerd in het schuren en behandelen van verschillende soorten parketvloeren, zoals lamelparket, massief parket en visgraatparket. Of uw vloer nu geolied, gelakt of gewaxt moet worden, wij hebben de kennis en ervaring om de juiste afwerking te kiezen die bij uw vloer past.

Bij Vloeroptimaal begrijpen we dat het laten schuren en behandelen van uw parketvloer een belangrijke beslissing is. U wilt immers dat uw vloer er weer als nieuw uitziet en dat het schuren en behandelen op een professionele manier gebeurt. Daarom bieden wij u een gratis en vrijblijvende offerte aan, waarin we u laten zien wat de kosten zijn van het schuren en behandelen van uw parketvloer. Zo weet u waar u aan toe bent, en kunt u een weloverwogen beslissing maken.

Ons doel is om ervoor te zorgen dat uw parketvloer er weer als nieuw uitziet. We streven naar de hoogste kwaliteit en bieden daarom een garantie van maar liefst 10 jaar op onze werkzaamheden. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw parketvloer de komende jaren weer in topconditie blijft.

Heeft u interesse in het laten schuren en behandelen van uw parketvloer in Goirle en Riel? Neem dan gerust contact met ons op. Onze experts staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van een gratis en vrijblijvende offerte. Wij zorgen ervoor dat uw parketvloer er weer als nieuw uitziet, en u nog jarenlang van uw vloer kunt genieten!

  • Wij kunnen een tijdloze schoonheid in uw huis in Wassenaar brengen met klassieke mozaïek parket schuurbehandelingen, afgewerkt met een matte lak.
  • In Nieuw-lekkerland werd een veerkrachtige en stijlvolle eikenhouten vloer nieuw leven ingeblazen met moderne plinten na te zijn geschuurd en behandeld met SKYLT Overlakbare kleurolie c10+10. Een prachtige transformatie!
  • We hebben zojuist een prachtig eiken parketvloerrenovatieproject in Schijndel afgerond, waarbij ROYL 2K van professionele kwaliteit werd toegepast met een aanvullend kleurpigment voor een uitstekend resultaat.

De zekerheden van Vloeroptimaal