FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je parket vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw parket vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Parket Vloer Laten Schuren In De Gemeente Gorinchem

Gorinchem is een stad gelegen in het oosten van Zuid-Holland en heeft een rijke geschiedenis. Het is bekend om zijn prachtige historische centrum, maar er zijn ook veel moderne gebouwen te vinden. Als je in Gorinchem woont, wil je natuurlijk dat je huis er zo goed mogelijk uitziet, inclusief de vloer. Parket is een mooie en duurzame vloerbedekking, maar na verloop van tijd kan het zijn glans verliezen. Gelukkig kunnen we bij Vloeroptimaal helpen met parket schuren en behandelen.

Woon je in de nabijgelegen plaats Dalem en ben je op zoek naar een bedrijf dat jouw parketvloer kan schuren en behandelen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze professionals zijn experts op het gebied van parket schuren en behandelen. We gebruiken alleen de beste apparatuur en materialen om ervoor te zorgen dat je vloer er weer als nieuw uitziet.

Als je parketvloer zijn glans heeft verloren, is het tijd om hem te laten schuren. Parket schuren is een proces waarbij de bovenste laag van de vloer wordt verwijderd om eventuele beschadigingen en krassen te verwijderen. Na het schuren brengen we een beschermende laag aan om je parketvloer te beschermen tegen slijtage en vocht. Zo blijft je vloer er weer jarenlang mooi uitzien.

Onze professionals zijn ook experts op het gebied van het behandelen van parket. We kunnen je vloer behandelen met olie, lak of wax, afhankelijk van jouw wensen en behoeften. Een behandeling zorgt ervoor dat je vloer niet alleen mooier wordt, maar ook beschermd wordt tegen vocht en slijtage.

Als je in Dalem woont en je parketvloer wilt laten schuren en behandelen, neem dan contact met ons op. We zorgen ervoor dat je parketvloer er weer als nieuw uitziet en jij weer kunt genieten van een mooie, duurzame vloer.

  • Wij kunnen een tijdloze schoonheid in uw huis in Wassenaar brengen met klassieke mozaïek parket schuurbehandelingen, afgewerkt met een matte lak.
  • In Nieuw-lekkerland werd een veerkrachtige en stijlvolle eikenhouten vloer nieuw leven ingeblazen met moderne plinten na te zijn geschuurd en behandeld met SKYLT Overlakbare kleurolie c10+10. Een prachtige transformatie!
  • We hebben zojuist een prachtig eiken parketvloerrenovatieproject in Schijndel afgerond, waarbij ROYL 2K van professionele kwaliteit werd toegepast met een aanvullend kleurpigment voor een uitstekend resultaat.

De zekerheden van Vloeroptimaal