FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je parket vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw parket vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Parket Vloer Laten Schuren In De Gemeente Gouda

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf om uw parketvloer te laten schuren in Gouda? Dan bent u bij Vloeroptimaal aan het juiste adres! Onze ervaren vakmensen zorgen ervoor dat uw vloer er weer als nieuw uitziet.

Parket schuren is een vak apart. Het vergt kennis, ervaring en de juiste apparatuur om het goed te kunnen doen. Bij Vloeroptimaal hebben wij al jaren ervaring in het schuren en behandelen van parketvloeren, zowel voor particuliere als zakelijke klanten in Gouda en omgeving.

Een parketvloer heeft door de jaren heen veel te verduren, het kan beschadigen door bijvoorbeeld krassen of verkleuren door zonlicht. Het schuren van de vloer kan deze problemen verhelpen en de levensduur van de vloer verlengen. Wij gebruiken de nieuwste technieken en apparatuur om uw vloer zo grondig mogelijk te schuren en behandelen. Na het schuren wordt de vloer opnieuw behandeld met olie of lak, afhankelijk van uw wensen en de staat van de vloer.

Onze vakmensen staan garant voor een goede en snelle service. Wij begrijpen dat u uw woning of bedrijfspand niet te lang wilt missen. Daarom werken wij zo snel mogelijk en kunnen wij in de meeste gevallen binnen één dag uw parketvloer schuren en behandelen.

Wij bieden u een totaaloplossing voor uw parketvloer. Naast het schuren en behandelen van de vloer kunnen wij u ook adviseren over het onderhoud van uw vloer. Het regelmatig onderhouden van uw parketvloer verlengt de levensduur en voorkomt onnodige slijtage.

Wilt u meer informatie over het schuren en behandelen van uw parketvloer in Gouda? Neem dan gerust contact met ons op. Onze experts staan u graag te woord en kunnen u voorzien van een vrijblijvend advies op maat.

  • Wij kunnen een tijdloze schoonheid in uw huis in Wassenaar brengen met klassieke mozaïek parket schuurbehandelingen, afgewerkt met een matte lak.
  • In Nieuw-lekkerland werd een veerkrachtige en stijlvolle eikenhouten vloer nieuw leven ingeblazen met moderne plinten na te zijn geschuurd en behandeld met SKYLT Overlakbare kleurolie c10+10. Een prachtige transformatie!
  • We hebben zojuist een prachtig eiken parketvloerrenovatieproject in Schijndel afgerond, waarbij ROYL 2K van professionele kwaliteit werd toegepast met een aanvullend kleurpigment voor een uitstekend resultaat.

De zekerheden van Vloeroptimaal