FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je parket vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw parket vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Parket Vloer Laten Schuren In De Gemeente Hardinxveld-Giessendam

Heeft u een parketvloer in uw huis in Hardinxveld-Giessendam? Of misschien in Boven-Hardinxveld of Giessendam/Neder-Hardinxveld? Dan weet u dat uw parketvloer na verloop van tijd slijtage en beschadigingen kan gaan vertonen. Gelukkig is parket schuren dé oplossing om uw vloer weer in goede staat te krijgen en te laten stralen als nooit tevoren.

Bij Vloeroptimaal zijn wij gespecialiseerd in het schuren en behandelen van parketvloeren, en dat geldt ook voor de inwoners van Hardinxveld-Giessendam. Of u nu kleine krasjes, deuken of diepere beschadigingen heeft, wij hebben de kennis en ervaring om uw vloer weer in topconditie te brengen.

Het schuren van parket is een vak apart, en het is belangrijk om dit over te laten aan een ervaren professional. Als u uw parketvloer zelf probeert te schuren, loopt u het risico om de toplaag te beschadigen of zelfs te verwijderen, wat permanente schade kan veroorzaken. Laat dit werk daarom over aan onze vakmensen van Vloeroptimaal, die weten wat ze doen en beschikken over de juiste apparatuur en materialen.

Bij het schuren van uw parketvloer gebruiken wij verschillende technieken en gereedschappen, afhankelijk van de conditie en dikte van uw vloer. Zo maken wij gebruik van machines die het oppervlak van uw vloer voorzichtig en gelijkmatig kunnen schuren, zonder dat er schade ontstaat. Daarnaast gebruiken we stofafzuiging zodat er zo min mogelijk stof vrijkomt en uw huis schoon blijft.

Na het schuren van uw parketvloer is het belangrijk om deze opnieuw te behandelen om verdere slijtage te voorkomen. Wij bieden verschillende afwerkingsopties, zoals het aanbrengen van olie of lak, afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur en de gewenste uitstraling. Onze vakmensen adviseren u graag over de verschillende opties en welke het beste past bij uw parketvloer en wensen.

Wacht niet langer en geef uw parketvloer de behandeling die het verdient. Neem contact op met Vloeroptimaal en vraag een vrijblijvende offerte aan voor het schuren en behandelen van uw parketvloer in Hardinxveld-Giessendam. U zult versteld staan van het resultaat!

  • Wij kunnen een tijdloze schoonheid in uw huis in Wassenaar brengen met klassieke mozaïek parket schuurbehandelingen, afgewerkt met een matte lak.
  • In Nieuw-lekkerland werd een veerkrachtige en stijlvolle eikenhouten vloer nieuw leven ingeblazen met moderne plinten na te zijn geschuurd en behandeld met SKYLT Overlakbare kleurolie c10+10. Een prachtige transformatie!
  • We hebben zojuist een prachtig eiken parketvloerrenovatieproject in Schijndel afgerond, waarbij ROYL 2K van professionele kwaliteit werd toegepast met een aanvullend kleurpigment voor een uitstekend resultaat.

De zekerheden van Vloeroptimaal