FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je parket vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw parket vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Parket Vloer Laten Schuren In De Gemeente Heusden

Wilt u uw parketvloer laten schuren in de gemeente Heusden? Dan bent u bij Vloeroptimaal aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het schuren en behandelen van parket en leveren vakmanschap en kwaliteit. Onze diensten zijn beschikbaar in de plaatsen Drunen, Heusden en Vlijmen.

Het laten schuren van uw parketvloer is een slimme investering voor de lange termijn. Het verlengt de levensduur van uw vloer, verwijdert krassen en vlekken en geeft uw vloer een mooie, nieuwe uitstraling. Bij Vloeroptimaal zorgen we ervoor dat uw parketvloer er weer als nieuw uitziet, met een gladde en egale afwerking.

We bieden een breed scala aan behandelingen, van schuren en lakken tot oliën en waxen. Onze ervaren vakmensen gebruiken alleen hoogwaardige materialen en apparatuur om ervoor te zorgen dat uw parketvloer de beste behandeling krijgt. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden en werken snel en efficiënt, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

Bij Vloeroptimaal begrijpen we dat het laten schuren van uw parketvloer een investering is en daarom bieden we transparante prijzen en een garantie op ons werk. We zorgen ervoor dat u tevreden bent met het eindresultaat en streven naar een duurzame relatie met onze klanten.

Dus, als u op zoek bent naar een betrouwbaar en professioneel bedrijf voor het schuren en behandelen van uw parketvloer in de gemeente Heusden, neem dan contact op met Vloeroptimaal. We staan klaar om uw vloer er weer als nieuw uit te laten zien!

  • Wij kunnen een tijdloze schoonheid in uw huis in Wassenaar brengen met klassieke mozaïek parket schuurbehandelingen, afgewerkt met een matte lak.
  • In Nieuw-lekkerland werd een veerkrachtige en stijlvolle eikenhouten vloer nieuw leven ingeblazen met moderne plinten na te zijn geschuurd en behandeld met SKYLT Overlakbare kleurolie c10+10. Een prachtige transformatie!
  • We hebben zojuist een prachtig eiken parketvloerrenovatieproject in Schijndel afgerond, waarbij ROYL 2K van professionele kwaliteit werd toegepast met een aanvullend kleurpigment voor een uitstekend resultaat.

De zekerheden van Vloeroptimaal