FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je parket vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw parket vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Parket Vloer Laten Schuren In De Gemeente Hillegom

Wanneer je parketvloer er dof en beschadigd uitziet, is het laten schuren en behandelen van je parketvloer een slimme keuze. Hierdoor ziet je vloer er weer als nieuw uit en gaat hij langer mee. Als je in Hillegom woont en op zoek bent naar een professioneel bedrijf om je parketvloer te laten schuren, dan ben je bij Vloeroptimaal aan het juiste adres.

Onze specialisten hebben jarenlange ervaring in het schuren en behandelen van parketvloeren en kunnen elke uitdaging aan. Of je nu krassen, deuken of vlekken op je vloer hebt, wij kunnen ervoor zorgen dat je vloer er weer als nieuw uitziet. We gebruiken alleen hoogwaardige materialen en de nieuwste apparatuur om ervoor te zorgen dat het schuren van je parketvloer snel en efficiënt verloopt, zonder dat er stof vrijkomt.

Het proces begint met een inspectie van je parketvloer om de omvang van de beschadiging te bepalen. Vervolgens bepalen we welke behandeling het beste bij je parket past. We kunnen je parketvloer bijvoorbeeld behandelen met olie, wax of lak om ervoor te zorgen dat hij weer als nieuw uitziet. Als je wilt dat je parketvloer een nieuwe kleur krijgt, kunnen we hem ook kleuren.

Het schuren en behandelen van je parketvloer is niet alleen goed voor het uiterlijk van je vloer, het verlengt ook de levensduur ervan. Door je parketvloer regelmatig te laten schuren en behandelen, voorkom je dat hij beschadigd raakt en hoef je hem minder vaak te vervangen.

Als je in Hillegom woont en op zoek bent naar een betrouwbare en professionele partner om je parketvloer te laten schuren en behandelen, neem dan contact op met Vloeroptimaal. We komen graag bij je langs om je parketvloer te inspecteren en je te adviseren over de beste behandelingsopties.

  • Wij kunnen een tijdloze schoonheid in uw huis in Wassenaar brengen met klassieke mozaïek parket schuurbehandelingen, afgewerkt met een matte lak.
  • In Nieuw-lekkerland werd een veerkrachtige en stijlvolle eikenhouten vloer nieuw leven ingeblazen met moderne plinten na te zijn geschuurd en behandeld met SKYLT Overlakbare kleurolie c10+10. Een prachtige transformatie!
  • We hebben zojuist een prachtig eiken parketvloerrenovatieproject in Schijndel afgerond, waarbij ROYL 2K van professionele kwaliteit werd toegepast met een aanvullend kleurpigment voor een uitstekend resultaat.

De zekerheden van Vloeroptimaal