FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je parket vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw parket vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Parket Vloer Laten Schuren In De Gemeente Hilvarenbeek

Een mooie parketvloer is een waardevol bezit. Maar na verloop van tijd kan deze er niet meer zo mooi uitzien als toen hij nieuw was. Krassen en vlekken zijn niet alleen lelijk, maar kunnen ook de levensduur van de vloer verkorten. Gelukkig hoeft u uw oude parketvloer niet te vervangen. Het laten schuren en behandelen van uw parket kan uw vloer weer nieuw leven inblazen.

Als u in Hilvarenbeek of Diessen woont en op zoek bent naar een professioneel bedrijf om uw parketvloer te laten schuren en behandelen, dan bent u bij Vloeroptimaal aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring in het schuren en behandelen van parketvloeren en kunnen uw vloer weer als nieuw maken.

Bij het schuren van uw parketvloer wordt eerst de oude afwerklaag verwijderd. Vervolgens wordt de vloer geschuurd om alle krassen en vlekken te verwijderen. Na het schuren wordt de vloer afgewerkt met een nieuwe lak- of olie laag, afhankelijk van uw wensen en de staat van uw vloer. Hierdoor krijgt uw parketvloer weer een prachtige, nieuwe uitstraling en wordt deze beschermd tegen verdere slijtage.

Wilt u uw parketvloer laten schuren en behandelen door een professioneel bedrijf in Hilvarenbeek of Diessen? Neem dan contact op met Vloeroptimaal. Wij komen graag bij u langs om uw vloer te inspecteren en een offerte op maat te maken. Met onze vakkennis en ervaring zorgen wij ervoor dat uw parketvloer er weer als nieuw uitziet.

  • Wij kunnen een tijdloze schoonheid in uw huis in Wassenaar brengen met klassieke mozaïek parket schuurbehandelingen, afgewerkt met een matte lak.
  • In Nieuw-lekkerland werd een veerkrachtige en stijlvolle eikenhouten vloer nieuw leven ingeblazen met moderne plinten na te zijn geschuurd en behandeld met SKYLT Overlakbare kleurolie c10+10. Een prachtige transformatie!
  • We hebben zojuist een prachtig eiken parketvloerrenovatieproject in Schijndel afgerond, waarbij ROYL 2K van professionele kwaliteit werd toegepast met een aanvullend kleurpigment voor een uitstekend resultaat.

De zekerheden van Vloeroptimaal