FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je parket vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw parket vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Parket Vloer Laten Schuren In De Gemeente Hoeksche Waard

Als je parketvloer na jarenlang gebruik er versleten uitziet, is het logisch dat je op zoek gaat naar een specialist om deze te renoveren. Het schuren van de parketvloer is een uitstekende oplossing, waarmee je jouw vloer een geheel nieuwe look en gevoel kan geven.

In Hoeksche Waard, een gebied bestaande uit plaatsen zoals ‘s-Gravendeel, Klaaswaal, Mijnsheerenland, Numansdorp, Oud-Beijerland en Puttershoek, biedt Vloeroptimaal parket schuren en andere vloerservices aan. We begrijpen dat het renoveren van een parketvloer een investering is en dat je het beste resultaat wilt behalen. Daarom gebruiken wij geavanceerde technologieën en technieken om je parketvloer weer in zijn originele glorie te herstellen.

Onze experts beginnen met het inspecteren van de vloer om de beste behandeling te bepalen, afgestemd op jouw specifieke situatie. Na de inspectie starten we met het schuren van de vloer om oude lak of olie te verwijderen en de vloer een gelijkmatige afwerking te geven. Daarna passen we kleurbehandelingen en lak of oliebehandelingen toe om de vloer duurzamer te maken en een nieuwe uitstraling te geven.

Het schuren van de parketvloer kan stof veroorzaken, maar maak je geen zorgen! Wij hebben een geavanceerd stofvrij schuursysteem waarmee we het stof tot het minimum beperken en de ruimte netjes achterlaten. Onze klanten ervaren hierdoor geen overlast en kunnen snel weer genieten van hun vloer.

Vloeroptimaal biedt parket schuren services in Hoeksche Waard en omgeving, dus neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Onze experts staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het kiezen van de juiste behandeling voor jouw parketvloer.

  • Wij kunnen een tijdloze schoonheid in uw huis in Wassenaar brengen met klassieke mozaïek parket schuurbehandelingen, afgewerkt met een matte lak.
  • In Nieuw-lekkerland werd een veerkrachtige en stijlvolle eikenhouten vloer nieuw leven ingeblazen met moderne plinten na te zijn geschuurd en behandeld met SKYLT Overlakbare kleurolie c10+10. Een prachtige transformatie!
  • We hebben zojuist een prachtig eiken parketvloerrenovatieproject in Schijndel afgerond, waarbij ROYL 2K van professionele kwaliteit werd toegepast met een aanvullend kleurpigment voor een uitstekend resultaat.

De zekerheden van Vloeroptimaal