FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je parket vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw parket vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Parket Vloer Laten Schuren In De Gemeente Katwijk

Als u op zoek bent naar een professioneel bedrijf dat uw parketvloer kan schuren en behandelen in Katwijk, dan bent u bij Vloeroptimaal aan het juiste adres. Of het nu gaat om het verwijderen van krassen, deuken of vlekken, of om het aanbrengen van een nieuwe laklaag, wij hebben de expertise en ervaring om uw parket er weer als nieuw uit te laten zien.

In Katwijk zijn er verschillende plaatsen waar wij onze diensten aanbieden, waaronder Katwijk aan Zee, Rijnsburg en Valkenburg. Wij begrijpen dat uw parketvloer een waardevol bezit is en dat u deze wilt laten behandelen door een betrouwbare professional. Daarom bieden wij u een persoonlijke service aan, waarbij we samen met u de beste oplossing voor uw parketvloer bepalen.

Wij maken gebruik van de nieuwste technieken en materialen om uw parketvloer te schuren en behandelen. Hierbij gaan wij altijd zorgvuldig te werk, om de kwaliteit van uw vloer te behouden. Zo gebruiken wij stofvrij schuurapparatuur om een schone en veilige werkomgeving te creëren en werken wij met duurzame lakken en oliën om uw parketvloer te beschermen en te verfraaien.

Wanneer u uw parketvloer door ons laat schuren en behandelen, kunt u rekenen op een uitstekende service en een perfect resultaat. Wij bieden u dan ook een garantie op ons werk, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw vernieuwde parketvloer.

Aarzel niet langer en neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte voor het schuren en behandelen van uw parketvloer in Katwijk. Wij staan altijd voor u klaar met professioneel advies en expertise om uw parketvloer weer als nieuw te maken.

  • Wij kunnen een tijdloze schoonheid in uw huis in Wassenaar brengen met klassieke mozaïek parket schuurbehandelingen, afgewerkt met een matte lak.
  • In Nieuw-lekkerland werd een veerkrachtige en stijlvolle eikenhouten vloer nieuw leven ingeblazen met moderne plinten na te zijn geschuurd en behandeld met SKYLT Overlakbare kleurolie c10+10. Een prachtige transformatie!
  • We hebben zojuist een prachtig eiken parketvloerrenovatieproject in Schijndel afgerond, waarbij ROYL 2K van professionele kwaliteit werd toegepast met een aanvullend kleurpigment voor een uitstekend resultaat.

De zekerheden van Vloeroptimaal