FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je parket vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw parket vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Parket Vloer Laten Schuren In De Gemeente Leidschendam-Voorburg

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf om uw parket te laten schuren in Leidschendam-Voorburg? Dan bent u bij Vloeroptimaal aan het juiste adres. Met jarenlange ervaring en een passie voor het renoveren van parketvloeren, kunnen wij uw vloer weer als nieuw maken.

Als u merkt dat uw parketvloer er dof en verouderd uitziet, is het tijd om hem te laten schuren en behandelen. Het schuren van de vloer is belangrijk om de oude afwerklagen te verwijderen en eventuele beschadigingen te herstellen. Na het schuren brengen we een nieuwe afwerklaag aan om uw parket weer te laten stralen.

In Leidschendam-Voorburg hebben we al vele parketvloeren mogen renoveren. Zowel in Leidschendam als Voorburg kunnen we bij u thuis langskomen om de vloer te inspecteren en een vrijblijvende offerte op te stellen. We vinden het belangrijk om onze klanten zo goed mogelijk te adviseren en op de hoogte te houden van het proces.

Onze werkwijze is niet alleen gericht op het schuren en behandelen van de vloer, maar ook op het beschermen van uw interieur. We zorgen ervoor dat er zo min mogelijk stof en vuil vrijkomt tijdens het schuren en dat uw meubels en andere eigendommen beschermd zijn tegen eventuele schade. Na afloop van het proces ruimen we alles netjes op en laten we uw huis schoon en fris achter.

Kortom, wilt u uw parketvloer weer laten stralen als vanouds? Laat uw parket dan schuren door Vloeroptimaal in Leidschendam-Voorburg. Wij zijn uw betrouwbare partner op het gebied van parketrenovatie.

  • Wij kunnen een tijdloze schoonheid in uw huis in Wassenaar brengen met klassieke mozaïek parket schuurbehandelingen, afgewerkt met een matte lak.
  • In Nieuw-lekkerland werd een veerkrachtige en stijlvolle eikenhouten vloer nieuw leven ingeblazen met moderne plinten na te zijn geschuurd en behandeld met SKYLT Overlakbare kleurolie c10+10. Een prachtige transformatie!
  • We hebben zojuist een prachtig eiken parketvloerrenovatieproject in Schijndel afgerond, waarbij ROYL 2K van professionele kwaliteit werd toegepast met een aanvullend kleurpigment voor een uitstekend resultaat.

De zekerheden van Vloeroptimaal