FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je parket vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw parket vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Parket Vloer Laten Schuren In De Gemeente Loon op Zand

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf dat uw parketvloer kan schuren en behandelen in Kaatsheuvel? Zoek dan niet verder! Vloeroptimaal is het bedrijf dat u zoekt. Onze ervaren vakmensen hebben jarenlange ervaring in het schuren en behandelen van parketvloeren en zijn gespecialiseerd in het terugbrengen van uw vloer in de originele staat.

Een parketvloer is een duurzame en stijlvolle optie voor uw interieur, maar na verloop van tijd kan deze zijn glans verliezen. Door slijtage en dagelijks gebruik kunnen er krassen en beschadigingen ontstaan op uw vloer, waardoor deze er oud en versleten uit kan gaan zien. Gelukkig kunnen wij uw parketvloer weer als nieuw maken met onze professionele schuur- en behandeltechnieken.

Het schuren van een parketvloer is een precieze klus die veel ervaring vereist. Onze vakmensen weten precies hoe ze te werk moeten gaan om de beste resultaten te behalen. Door gebruik te maken van de nieuwste technieken en materialen zorgen wij ervoor dat uw vloer weer als nieuw wordt. Na het schuren van de vloer brengen wij een beschermende laag aan om de vloer te beschermen tegen slijtage en vuil.

Wij begrijpen dat u zo min mogelijk overlast wilt tijdens het schuren van uw vloer. Daarom werken wij snel en efficiënt, zodat u zo min mogelijk last heeft van onze werkzaamheden. Bovendien laten wij uw woning altijd netjes achter na afloop van onze werkzaamheden.

Bent u benieuwd naar wat wij voor uw parketvloer in Kaatsheuvel kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en de kosten voor het schuren en behandelen van uw parketvloer. U zult versteld staan van het resultaat!

  • Wij kunnen een tijdloze schoonheid in uw huis in Wassenaar brengen met klassieke mozaïek parket schuurbehandelingen, afgewerkt met een matte lak.
  • In Nieuw-lekkerland werd een veerkrachtige en stijlvolle eikenhouten vloer nieuw leven ingeblazen met moderne plinten na te zijn geschuurd en behandeld met SKYLT Overlakbare kleurolie c10+10. Een prachtige transformatie!
  • We hebben zojuist een prachtig eiken parketvloerrenovatieproject in Schijndel afgerond, waarbij ROYL 2K van professionele kwaliteit werd toegepast met een aanvullend kleurpigment voor een uitstekend resultaat.

De zekerheden van Vloeroptimaal