FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je parket vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw parket vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Parket Vloer Laten Schuren In De Gemeente Maashorst

Wilt u uw houten vloer laten schuren en behandelen in de regio Maashorst? Dan bent u bij Vloeroptimaal aan het juiste adres! Onze ervaren vakmensen weten precies hoe ze uw parketvloer weer als nieuw kunnen maken. Maashorst omvat de plaatsen Odiliapeel, Schaijk, Uden, Volkel en Zeeland. Of u nu een klassieke of moderne stijl heeft, wij zorgen ervoor dat uw vloer er weer als nieuw uitziet. Het schuren van een parketvloer is een specialistische klus die u beter aan professionals kunt overlaten. Wij gebruiken geavanceerde apparatuur en de beste technieken om uw vloer te schuren en af te werken. Na het schuren brengen we een beschermende laklaag aan, zodat uw vloer weer jaren meegaat.

Bij Vloeroptimaal staan we garant voor een uitstekende service en kwaliteit. We werken met duurzame materialen en gebruiken alleen milieuvriendelijke producten. Daarnaast werken we snel en efficiënt, zodat u uw vloer snel weer kunt gebruiken. Bovendien bieden we een uitgebreid advies over het onderhoud van uw parketvloer, zodat u er lang plezier van kunt hebben.

Wilt u uw parketvloer laten schuren en behandelen in Maashorst? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. We bespreken graag de mogelijkheden met u en geven u deskundig advies over de beste aanpak voor uw vloer. Bij Vloeroptimaal bent u verzekerd van vakmanschap en kwaliteit!

  • Wij kunnen een tijdloze schoonheid in uw huis in Wassenaar brengen met klassieke mozaïek parket schuurbehandelingen, afgewerkt met een matte lak.
  • In Nieuw-lekkerland werd een veerkrachtige en stijlvolle eikenhouten vloer nieuw leven ingeblazen met moderne plinten na te zijn geschuurd en behandeld met SKYLT Overlakbare kleurolie c10+10. Een prachtige transformatie!
  • We hebben zojuist een prachtig eiken parketvloerrenovatieproject in Schijndel afgerond, waarbij ROYL 2K van professionele kwaliteit werd toegepast met een aanvullend kleurpigment voor een uitstekend resultaat.

De zekerheden van Vloeroptimaal