FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je parket vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw parket vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Parket Vloer Laten Schuren In De Gemeente Maassluis

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf om uw parketvloer in Maassluis te laten schuren? Dan bent u bij Vloeroptimaal aan het juiste adres! Onze ervaren parketteurs weten als geen ander hoe ze uw parketvloer weer als nieuw kunnen laten stralen.

Het schuren van een parketvloer is een ingrijpende klus die vaak het best aan professionals overgelaten kan worden. Wanneer het schuren niet goed gebeurt, kan dit namelijk permanente schade aan uw vloer veroorzaken. Bij Vloeroptimaal hebben we de juiste kennis, vaardigheden en materialen in huis om uw parketvloer op de juiste manier te schuren. Zo kunnen we er onder andere voor zorgen dat eventuele krassen, deuken of vlekken verwijderd worden en uw vloer weer glad en egaal is.

Maar bij Vloeroptimaal doen we meer dan alleen schuren. We bieden ook diverse behandelingen aan om uw parketvloer weer te laten stralen. Denk hierbij aan het oliën, lakken of waxen van de vloer. Zo zorgen we ervoor dat uw parketvloer niet alleen weer mooi is, maar ook beschermd is tegen toekomstige slijtage en beschadigingen.

Bij Vloeroptimaal begrijpen we dat uw parketvloer een waardevol bezit is en daarom gaan we altijd zeer zorgvuldig te werk. We gebruiken alleen de beste materialen en werken met de nieuwste technieken om ervoor te zorgen dat uw vloer er weer als nieuw uitziet.

Dus bent u op zoek naar een professioneel bedrijf om uw parketvloer in Maassluis te laten schuren en behandelen? Neem dan gerust contact op met Vloeroptimaal en laat ons uw vloer weer als nieuw maken!

  • Wij kunnen een tijdloze schoonheid in uw huis in Wassenaar brengen met klassieke mozaïek parket schuurbehandelingen, afgewerkt met een matte lak.
  • In Nieuw-lekkerland werd een veerkrachtige en stijlvolle eikenhouten vloer nieuw leven ingeblazen met moderne plinten na te zijn geschuurd en behandeld met SKYLT Overlakbare kleurolie c10+10. Een prachtige transformatie!
  • We hebben zojuist een prachtig eiken parketvloerrenovatieproject in Schijndel afgerond, waarbij ROYL 2K van professionele kwaliteit werd toegepast met een aanvullend kleurpigment voor een uitstekend resultaat.

De zekerheden van Vloeroptimaal