FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je parket vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw parket vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Parket Vloer Laten Schuren In De Gemeente Meierijstad

Welkom bij Vloeroptimaal, dé specialist in het schuren en behandelen van parketvloeren in Meierijstad en omgeving. In deze blog willen we graag wat meer vertellen over onze diensten en waarom het zo belangrijk is om uw parketvloer regelmatig te laten schuren en behandelen.

Als u woont in Erp, Schijndel, Sint-Oedenrode of Veghel en u heeft een parketvloer, dan is de kans groot dat deze na verloop van tijd wat slijtplekken en krassen begint te vertonen. Dit is volkomen normaal, aangezien parketvloeren dagelijks worden belopen en hierdoor onderhevig zijn aan slijtage.

Om uw parketvloer weer als nieuw te laten ogen, is het belangrijk om deze te laten schuren en behandelen door een professioneel bedrijf zoals Vloeroptimaal. Door de vloer te schuren wordt de oude, beschadigde laag weggehaald en kan er een nieuwe beschermlaag worden aangebracht. Dit zorgt niet alleen voor een prachtige uitstraling van uw parketvloer, maar ook voor een langere levensduur.

Bij Vloeroptimaal werken we uitsluitend met hoogwaardige materialen en modernste technieken om uw parketvloer te schuren en behandelen. Onze ervaren professionals hebben jarenlange ervaring en weten precies hoe ze uw parketvloer weer in topconditie kunnen brengen.

Of u nu in Erp, Schijndel, Sint-Oedenrode of Veghel woont, bij Vloeroptimaal bent u aan het juiste adres voor het laten schuren en behandelen van uw parketvloer. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Wij helpen u graag verder!

  • Wij kunnen een tijdloze schoonheid in uw huis in Wassenaar brengen met klassieke mozaïek parket schuurbehandelingen, afgewerkt met een matte lak.
  • In Nieuw-lekkerland werd een veerkrachtige en stijlvolle eikenhouten vloer nieuw leven ingeblazen met moderne plinten na te zijn geschuurd en behandeld met SKYLT Overlakbare kleurolie c10+10. Een prachtige transformatie!
  • We hebben zojuist een prachtig eiken parketvloerrenovatieproject in Schijndel afgerond, waarbij ROYL 2K van professionele kwaliteit werd toegepast met een aanvullend kleurpigment voor een uitstekend resultaat.

De zekerheden van Vloeroptimaal