FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je parket vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw parket vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Parket Vloer Laten Schuren In De Gemeente Midden-Delfland

Woon jij in Den Hoorn, Maasland, of Schipluiden en ben je op zoek naar een specialist op het gebied van parket schuren? Dan ben je bij Vloeroptimaal aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen en renoveren van houten vloeren en zorgen ervoor dat jouw parketvloer er weer als nieuw uitziet.

Het schuren van een parketvloer is een nauwkeurig karwei en vereist vakmanschap en ervaring. Bij Vloeroptimaal werken wij uitsluitend met professionele apparatuur en materialen om het beste resultaat te kunnen leveren. Door de vloer te schuren verwijderen wij de oude laklaag en eventuele beschadigingen, zodat de vloer weer helemaal glad is en er als nieuw uitziet.

Na het schuren van de vloer is het belangrijk om deze te behandelen met een nieuwe afwerklaag. Bij Vloeroptimaal bieden wij diverse afwerkingen, zoals oliën, lakken en hardwax. Hierbij houden wij altijd rekening met jouw persoonlijke wensen en de eigenschappen van het hout. Zo ben je verzekerd van een duurzaam en mooi resultaat.

Heb je last van krassen, deuken of andere beschadigingen aan jouw parketvloer? Laat deze dan tijdig herstellen om verdere schade te voorkomen. Bij Vloeroptimaal zijn wij gespecialiseerd in het repareren van parketvloeren en kunnen wij ervoor zorgen dat de vloer er weer als nieuw uitziet.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over het schuren en behandelen van parketvloeren. Wij komen graag bij jou langs om de vloer te bekijken en een vrijblijvende offerte op maat te maken. Met Vloeroptimaal ben je verzekerd van kwaliteit en vakmanschap!

  • Wij kunnen een tijdloze schoonheid in uw huis in Wassenaar brengen met klassieke mozaïek parket schuurbehandelingen, afgewerkt met een matte lak.
  • In Nieuw-lekkerland werd een veerkrachtige en stijlvolle eikenhouten vloer nieuw leven ingeblazen met moderne plinten na te zijn geschuurd en behandeld met SKYLT Overlakbare kleurolie c10+10. Een prachtige transformatie!
  • We hebben zojuist een prachtig eiken parketvloerrenovatieproject in Schijndel afgerond, waarbij ROYL 2K van professionele kwaliteit werd toegepast met een aanvullend kleurpigment voor een uitstekend resultaat.

De zekerheden van Vloeroptimaal