FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je parket vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw parket vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Parket Vloer Laten Schuren In De Gemeente Moerdijk

Als je op zoek bent naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in parket schuren in de gemeente Moerdijk, dan ben je bij Vloeroptimaal aan het juiste adres! Wij zijn experts in het schuren en behandelen van parketvloeren en hebben jarenlange ervaring in deze branche.

Onze diensten zijn beschikbaar in verschillende plaatsen in de gemeente Moerdijk, waaronder Fijnaart/Heijningen, Klundert, Willemstad en Zevenbergen. Of je nu een oudere parketvloer wilt renoveren of een nieuwe parketvloer wilt laten behandelen, wij staan voor je klaar.

Het schuren van een parketvloer is een specialistische klus waarbij het belangrijk is dat het op de juiste manier wordt uitgevoerd. Het schuren van de vloer is nodig om de oude lak- en verfresten te verwijderen en de vloer weer glad te maken. Vervolgens wordt de vloer behandeld met een nieuwe lak- of olie-laag om deze weer te laten stralen als nieuw.

Bij Vloeroptimaal werken we met de nieuwste technologieën en apparatuur om de hoogste kwaliteit te garanderen. Bovendien werken we uitsluitend met milieuvriendelijke en duurzame producten, zodat je zeker weet dat je bijdraagt aan een beter milieu.

Waarom zou je kiezen voor Vloeroptimaal? Allereerst bieden wij een uitstekende service en staan we altijd klaar om onze klanten te helpen. Daarnaast werken we met transparante prijzen, zodat je altijd weet waar je aan toe bent. Tot slot bieden we garantie op onze diensten, zodat je verzekerd bent van een optimaal resultaat.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor het schuren en behandelen van jouw parketvloer in de gemeente Moerdijk? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie. Wij helpen je graag verder!

  • Wij kunnen een tijdloze schoonheid in uw huis in Wassenaar brengen met klassieke mozaïek parket schuurbehandelingen, afgewerkt met een matte lak.
  • In Nieuw-lekkerland werd een veerkrachtige en stijlvolle eikenhouten vloer nieuw leven ingeblazen met moderne plinten na te zijn geschuurd en behandeld met SKYLT Overlakbare kleurolie c10+10. Een prachtige transformatie!
  • We hebben zojuist een prachtig eiken parketvloerrenovatieproject in Schijndel afgerond, waarbij ROYL 2K van professionele kwaliteit werd toegepast met een aanvullend kleurpigment voor een uitstekend resultaat.

De zekerheden van Vloeroptimaal