FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je parket vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw parket vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Parket Vloer Laten Schuren In De Gemeente Molenlanden

Als u in Molenlanden woont en op zoek bent naar een professional om uw parketvloer te schuren, dan bent u bij Vloeroptimaal aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het schuren en behandelen van parket en hebben jarenlange ervaring in het vak. Molenlanden omvat de gemeenten Molenwaard en Giessenlanden, waar wij onze diensten aanbieden.

Een parketvloer kan na verloop van tijd beschadigd raken en er dof en levenloos uitzien. Dit kan komen door het dagelijks gebruik, maar ook door vocht of krassen. Wij kunnen uw parketvloer professioneel schuren, zodat deze er weer als nieuw uitziet. Het schuren van een parketvloer is een secuur werk en het is daarom belangrijk dat dit door een professional wordt uitgevoerd. Wij beschikken over de juiste kennis, materialen en apparatuur om uw parketvloer op de juiste manier te schuren.

Na het schuren van uw parketvloer is het belangrijk om deze op de juiste manier te behandelen. Wij adviseren u graag over de verschillende behandelingen, zoals oliën, lakken of waxen. Elke behandeling heeft zijn eigen voordelen en wij kunnen u helpen bij het maken van de juiste keuze. Ook voor het onderhoud van uw parketvloer kunt u bij ons terecht. Wij bieden verschillende onderhoudsbehandelingen aan om uw parketvloer in topconditie te houden.

Wij werken in Molenlanden en omgeving en hebben veel tevreden klanten. Onze werkwijze kenmerkt zich door kwaliteit, vakmanschap en betrouwbaarheid. Wij werken altijd met de beste materialen en zorgen ervoor dat uw parketvloer er weer als nieuw uitziet.

Wilt u uw parketvloer laten schuren door een professional? Neem dan contact op met Vloeroptimaal en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Wij staan voor u klaar om u te helpen bij het herstellen en onderhouden van uw parketvloer.

  • Wij kunnen een tijdloze schoonheid in uw huis in Wassenaar brengen met klassieke mozaïek parket schuurbehandelingen, afgewerkt met een matte lak.
  • In Nieuw-lekkerland werd een veerkrachtige en stijlvolle eikenhouten vloer nieuw leven ingeblazen met moderne plinten na te zijn geschuurd en behandeld met SKYLT Overlakbare kleurolie c10+10. Een prachtige transformatie!
  • We hebben zojuist een prachtig eiken parketvloerrenovatieproject in Schijndel afgerond, waarbij ROYL 2K van professionele kwaliteit werd toegepast met een aanvullend kleurpigment voor een uitstekend resultaat.

De zekerheden van Vloeroptimaal