FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je parket vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw parket vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Parket Vloer Laten Schuren In De Gemeente Nieuwkoop

Bent u op zoek naar een ervaren en betrouwbare partner om uw parketvloer te laten schuren en behandelen in Nieuwkoop of Ter Aar? Dan bent u bij Vloeroptimaal aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het schuren, behandelen en renoveren van alle soorten houten vloeren, waaronder ook uw kostbare parketvloer.

Het schuren en behandelen van parket is een vak apart en vereist de nodige kennis en ervaring. Bij Vloeroptimaal hebben wij deze kennis en ervaring in huis en gaan wij altijd met de grootste zorg te werk. Wij gebruiken alleen de beste materialen en modernste technieken om uw parketvloer weer als nieuw te maken.

Wanneer uw parketvloer is versleten of beschadigd, is het van belang om deze tijdig te laten schuren en behandelen. Door het schuren van de parketvloer wordt de bovenste laag verwijderd, waardoor beschadigingen en slijtplekken worden weggeschuurd. Na het schuren wordt de vloer behandeld met een beschermende lak, olie of hardwax, waardoor deze weer jarenlang mee kan.

Bij Vloeroptimaal vinden wij het belangrijk om transparant te zijn over onze werkwijze en prijzen. Daarom ontvangt u altijd vooraf een heldere offerte op maat, waarin wij de verschillende stappen van het proces uitgebreid toelichten. Zo weet u precies wat u kunt verwachten en komt u niet voor verrassingen te staan.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het laten schuren en behandelen van uw parketvloer in Nieuwkoop of Ter Aar? Neem dan gerust contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan via onze website. Wij helpen u graag verder en zorgen ervoor dat uw parketvloer weer straalt als nooit tevoren!

  • Wij kunnen een tijdloze schoonheid in uw huis in Wassenaar brengen met klassieke mozaïek parket schuurbehandelingen, afgewerkt met een matte lak.
  • In Nieuw-lekkerland werd een veerkrachtige en stijlvolle eikenhouten vloer nieuw leven ingeblazen met moderne plinten na te zijn geschuurd en behandeld met SKYLT Overlakbare kleurolie c10+10. Een prachtige transformatie!
  • We hebben zojuist een prachtig eiken parketvloerrenovatieproject in Schijndel afgerond, waarbij ROYL 2K van professionele kwaliteit werd toegepast met een aanvullend kleurpigment voor een uitstekend resultaat.

De zekerheden van Vloeroptimaal