FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je parket vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw parket vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Parket Vloer Laten Schuren In De Gemeente Noordwijk

Heeft u een parketvloer in uw huis die dringend een opknapbeurt nodig heeft? Overweeg dan om uw vloer te laten schuren en behandelen door Vloeroptimaal in Noordwijk en omgeving! Ons bedrijf is gespecialiseerd in het schuren en behandelen van parketvloeren en we kunnen ervoor zorgen dat uw vloer er weer als nieuw uitziet.

Waarom zou u uw parketvloer laten schuren en behandelen? Ten eerste kan een geschuurde vloer er frisser en glanzender uitzien. Wanneer de vloer geschuurd wordt, worden de beschadigde en verweerde lagen van de vloer verwijderd, waardoor de vloer er weer als nieuw uitziet. Bovendien kan het schuren van uw vloer de levensduur verlengen, omdat het eventuele beschadigingen verwijdert en de vloer een nieuwe laag bescherming geeft.

Als u in Noordwijk of de omliggende gebieden woont, kunt u Vloeroptimaal inschakelen om uw parketvloer te schuren en behandelen. Ons team van professionals heeft jarenlange ervaring in het schuren en behandelen van parketvloeren en we zijn bekend met de specifieke behoeften van elke soort vloer.

Of u nu in Noordwijk, Noordwijkerhout, De Zilk of ergens anders in de buurt woont, we zijn er trots op dat we onze klanten de hoogste kwaliteit service bieden. We gebruiken alleen de beste apparatuur en materialen om ervoor te zorgen dat uw vloer er weer als nieuw uitziet en jarenlang meegaat.

Dus waar wacht u nog op? Als uw parketvloer een opknapbeurt nodig heeft, neem dan vandaag nog contact op met Vloeroptimaal en laat ons uw vloer weer tot leven brengen!

  • Wij kunnen een tijdloze schoonheid in uw huis in Wassenaar brengen met klassieke mozaïek parket schuurbehandelingen, afgewerkt met een matte lak.
  • In Nieuw-lekkerland werd een veerkrachtige en stijlvolle eikenhouten vloer nieuw leven ingeblazen met moderne plinten na te zijn geschuurd en behandeld met SKYLT Overlakbare kleurolie c10+10. Een prachtige transformatie!
  • We hebben zojuist een prachtig eiken parketvloerrenovatieproject in Schijndel afgerond, waarbij ROYL 2K van professionele kwaliteit werd toegepast met een aanvullend kleurpigment voor een uitstekend resultaat.

De zekerheden van Vloeroptimaal