FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je parket vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw parket vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Parket Vloer Laten Schuren In De Gemeente Nuenen, Gerwen en Nederwetten

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf om uw parketvloer te laten schuren in de gemeente Nuenen, Gerwen en Nederwetten? Dan bent u bij Vloeroptimaal aan het juiste adres! Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring en beschikken over de juiste kennis en materialen om uw parketvloer weer als nieuw te maken.

In de gemeente Nuenen, Gerwen en Nederwetten kunnen we uw parketvloer schuren en behandelen in alle drie de plaatsen. Of u nu in Nuenen, Gerwen of Nederwetten woont, wij komen graag bij u langs om uw parketvloer te bekijken en te adviseren over de beste behandeling. We begrijpen dat uw parketvloer een belangrijk onderdeel is van uw interieur en daarom behandelen we deze met de grootst mogelijke zorgvuldigheid.

Bij Vloeroptimaal maken we gebruik van de nieuwste technieken en materialen om uw parketvloer te schuren en behandelen. Hierbij maken we alleen gebruik van milieuvriendelijke en duurzame producten, zodat uw parketvloer niet alleen mooi wordt, maar ook nog eens bijdraagt aan een beter milieu.

Na het schuren en behandelen van uw parketvloer, ziet deze er weer als nieuw uit en kan deze weer jaren mee. Bovendien zorgt een goed onderhouden parketvloer voor een aangename sfeer in huis en een verhoogde waarde van uw woning.

Wilt u uw parketvloer laten schuren en behandelen in de gemeente Nuenen, Gerwen en Nederwetten? Neem dan contact op met Vloeroptimaal en laat ons u adviseren over de beste behandeling voor uw parketvloer.

  • Wij kunnen een tijdloze schoonheid in uw huis in Wassenaar brengen met klassieke mozaïek parket schuurbehandelingen, afgewerkt met een matte lak.
  • In Nieuw-lekkerland werd een veerkrachtige en stijlvolle eikenhouten vloer nieuw leven ingeblazen met moderne plinten na te zijn geschuurd en behandeld met SKYLT Overlakbare kleurolie c10+10. Een prachtige transformatie!
  • We hebben zojuist een prachtig eiken parketvloerrenovatieproject in Schijndel afgerond, waarbij ROYL 2K van professionele kwaliteit werd toegepast met een aanvullend kleurpigment voor een uitstekend resultaat.

De zekerheden van Vloeroptimaal