FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je parket vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw parket vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Parket Vloer Laten Schuren In De Gemeente Oegstgeest

Bent u woonachtig in Oegstgeest en heeft u een parketvloer die toe is aan een opknapbeurt? Dan bent u bij Vloeroptimaal aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het schuren en behandelen van parketvloeren en zorgen ervoor dat uw vloer er weer als nieuw uitziet.

Het schuren van een parketvloer is een vak apart. Het is belangrijk dat dit op de juiste manier gebeurt, zodat de vloer niet beschadigd raakt. Bij Vloeroptimaal werken we dan ook met de nieuwste schuurmachines en -technieken, zodat we uw parketvloer op een professionele manier kunnen schuren. Hierbij wordt er altijd rekening gehouden met de houtsoort en de dikte van de vloer, zodat we de juiste schuurmethode kunnen toepassen.

Na het schuren van de parketvloer, is het belangrijk om deze te behandelen met olie, lak of wax. Hierdoor wordt de vloer beschermd tegen vuil, vocht en slijtage. Bij Vloeroptimaal hebben we een ruim assortiment aan afwerkingen, zodat we de parketvloer kunnen afwerken naar uw wensen.

Waarom zou u kiezen voor Vloeroptimaal? Ten eerste omdat wij een ervaren en vakkundig team hebben dat altijd streeft naar perfectie. Daarnaast werken wij met hoogwaardige materialen en gereedschappen, waardoor wij altijd een optimaal resultaat kunnen leveren. Ook bieden wij onze diensten aan tegen een scherpe prijs en geven wij altijd garantie op onze werkzaamheden.

Dus, heeft uw parketvloer in Oegstgeest een opknapbeurt nodig? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Wij helpen u graag verder!

  • Wij kunnen een tijdloze schoonheid in uw huis in Wassenaar brengen met klassieke mozaïek parket schuurbehandelingen, afgewerkt met een matte lak.
  • In Nieuw-lekkerland werd een veerkrachtige en stijlvolle eikenhouten vloer nieuw leven ingeblazen met moderne plinten na te zijn geschuurd en behandeld met SKYLT Overlakbare kleurolie c10+10. Een prachtige transformatie!
  • We hebben zojuist een prachtig eiken parketvloerrenovatieproject in Schijndel afgerond, waarbij ROYL 2K van professionele kwaliteit werd toegepast met een aanvullend kleurpigment voor een uitstekend resultaat.

De zekerheden van Vloeroptimaal