FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je parket vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw parket vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Parket Vloer Laten Schuren In De Gemeente Oirschot

Heeft u een parketvloer in uw huis of kantoorruimte in Oirschot? Dan weet u hoe belangrijk het is om deze vloer in goede staat te houden. Na verloop van tijd kan parket versleten en beschadigd raken door dagelijks gebruik. Hierdoor kan de uitstraling van uw vloer ernstig worden aangetast. Gelukkig is er een oplossing: laat uw parket schuren door Vloeroptimaal!

Door uw parketvloer te laten schuren, wordt de bovenste laag van het hout verwijderd en wordt de vloer weer als nieuw. U kunt kiezen uit verschillende afwerkingen, zoals lakken, oliën of waxen, om de levensduur van uw vloer te verlengen en de uitstraling te verbeteren.

Wij zijn gespecialiseerd in het schuren en behandelen van parketvloeren in Oirschot en staan ​​klaar om u te helpen uw vloer te laten stralen. Ons ervaren team maakt gebruik van de nieuwste technieken en apparatuur om ervoor te zorgen dat uw vloer er weer als nieuw uitziet. Wij bieden ook advies over het onderhouden van uw vloer, zodat u er nog jaren van kunt genieten.

Dus waar wacht u nog op? Laat Vloeroptimaal uw parket schuren en behandel uw vloer om weer als nieuw te zijn. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een offerte op maat.

  • Wij kunnen een tijdloze schoonheid in uw huis in Wassenaar brengen met klassieke mozaïek parket schuurbehandelingen, afgewerkt met een matte lak.
  • In Nieuw-lekkerland werd een veerkrachtige en stijlvolle eikenhouten vloer nieuw leven ingeblazen met moderne plinten na te zijn geschuurd en behandeld met SKYLT Overlakbare kleurolie c10+10. Een prachtige transformatie!
  • We hebben zojuist een prachtig eiken parketvloerrenovatieproject in Schijndel afgerond, waarbij ROYL 2K van professionele kwaliteit werd toegepast met een aanvullend kleurpigment voor een uitstekend resultaat.

De zekerheden van Vloeroptimaal