FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je parket vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw parket vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Parket Vloer Laten Schuren In De Gemeente Oosterhout

Als inwoner van Oosterhout wil je natuurlijk het beste voor je huis. Dat geldt ook voor je parketvloer. Een mooie parketvloer is immers een echte eyecatcher in je interieur. Maar na verloop van tijd kan de vloer zijn glans verliezen en beschadigd raken. Dat is natuurlijk zonde. Gelukkig is er een oplossing: parket schuren.

Parket schuren is een klus die je het best kunt uitbesteden aan een professioneel bedrijf. Vloeroptimaal is zo’n bedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in het schuren en behandelen van parketvloeren in Oosterhout en omgeving. Of het nu gaat om een kleine beschadiging of een hele renovatie, wij hebben de juiste kennis en ervaring in huis.

Het schuren van een parketvloer is een secuur werkje. Het vraagt om vakmanschap en de juiste apparatuur. Gelukkig hebben wij dit allemaal in huis. We werken met de nieuwste technieken en machines, waardoor we jouw parketvloer perfect kunnen schuren. Vervolgens kunnen we de vloer afwerken met een beschermende laag olie, lak of wax. Hierdoor blijft je parketvloer langer mooi en kun je er nog jaren van genieten.

Als inwoner van Oosterhout kun je bij Vloeroptimaal rekenen op een goede service en uitstekende kwaliteit. We komen graag bij je langs om de vloer te inspecteren en een passende offerte op te stellen. Ook geven we je graag advies over het onderhoud van je parketvloer, zodat je er nog jaren plezier van hebt.

Kortom, ben je op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in parket schuren in Oosterhout en omgeving? Dan ben je bij Vloeroptimaal aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

  • Wij kunnen een tijdloze schoonheid in uw huis in Wassenaar brengen met klassieke mozaïek parket schuurbehandelingen, afgewerkt met een matte lak.
  • In Nieuw-lekkerland werd een veerkrachtige en stijlvolle eikenhouten vloer nieuw leven ingeblazen met moderne plinten na te zijn geschuurd en behandeld met SKYLT Overlakbare kleurolie c10+10. Een prachtige transformatie!
  • We hebben zojuist een prachtig eiken parketvloerrenovatieproject in Schijndel afgerond, waarbij ROYL 2K van professionele kwaliteit werd toegepast met een aanvullend kleurpigment voor een uitstekend resultaat.

De zekerheden van Vloeroptimaal