FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je parket vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw parket vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Parket Vloer Laten Schuren In De Gemeente Papendrecht

Ben jij een bewoner van Papendrecht en ben je op zoek naar een professional die jouw parketvloer weer als nieuw kan maken? Zoek dan niet verder, want Vloeroptimaal staat voor je klaar! Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring in het schuren en behandelen van parketvloeren en weten als geen ander hoe ze jouw vloer weer in topconditie kunnen brengen.

Een parketvloer kan door de jaren heen beschadigd raken, krassen en slijtplekken vertonen. Maar dat betekent niet dat je de vloer moet vervangen! Met onze professionele schuur- en behandeltechnieken kunnen we de vloer weer volledig herstellen en de natuurlijke schoonheid en warmte ervan terugbrengen. Het schuren van parket is een precieze klus, waarbij de vakman rekening moet houden met de houtnerf, de hardheid van de vloer en eventuele oneffenheden. Bij Vloeroptimaal zijn we hierin gespecialiseerd en weten we hoe we jouw parketvloer optimaal kunnen schuren.

Het schuren van de parketvloer is slechts een onderdeel van het proces. Na het schuren kunnen we de vloer voorzien van een beschermende laag. Bijvoorbeeld met olie, wax of lak. Zo wordt de vloer niet alleen hersteld, maar ook beschermd tegen toekomstige beschadigingen. Met onze behandelingen ben je verzekerd van een prachtig eindresultaat en kun je weer jarenlang genieten van een mooie parketvloer.

Twijfel je nog of jouw vloer aan een schuurbeurt toe is? Neem dan gerust contact met ons op. Onze vakmensen komen graag bij je langs voor een inspectie en geven je advies op maat. Bij Vloeroptimaal staan we voor kwaliteit en service en streven we altijd naar de beste oplossing voor onze klanten. Wacht dus niet langer en laat jouw parketvloer schuren door Vloeroptimaal in Papendrecht!

  • Wij kunnen een tijdloze schoonheid in uw huis in Wassenaar brengen met klassieke mozaïek parket schuurbehandelingen, afgewerkt met een matte lak.
  • In Nieuw-lekkerland werd een veerkrachtige en stijlvolle eikenhouten vloer nieuw leven ingeblazen met moderne plinten na te zijn geschuurd en behandeld met SKYLT Overlakbare kleurolie c10+10. Een prachtige transformatie!
  • We hebben zojuist een prachtig eiken parketvloerrenovatieproject in Schijndel afgerond, waarbij ROYL 2K van professionele kwaliteit werd toegepast met een aanvullend kleurpigment voor een uitstekend resultaat.

De zekerheden van Vloeroptimaal