FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je parket vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw parket vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Parket Vloer Laten Schuren In De Gemeente Ridderkerk

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf dat uw parket kan schuren en behandelen in de omgeving van Ridderkerk, Bolnes of Slikkerveer? Dan bent u bij Vloeroptimaal aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het schuren en behandelen van alle soorten parketvloeren, van klassiek tot modern.

Het laten schuren en behandelen van uw parketvloer is een belangrijke investering die uw vloer nieuw leven kan inblazen. Door jarenlang gebruik kan uw parketvloer beschadigd raken, krassen en slijtageplekken vertonen en dof worden. Bij Vloeroptimaal weten we als geen ander hoe we uw parketvloer weer als nieuw kunnen maken.

Onze vakmensen beschikken over jarenlange ervaring en gebruiken de nieuwste technieken en materialen om uw parketvloer te schuren en behandelen. Hierbij maken we gebruik van stofvrije machines, zodat u geen last heeft van schadelijk stof in uw huis. Na het schuren van uw parketvloer brengen we een nieuwe afwerklaag aan, waardoor uw vloer er weer als nieuw uitziet en beschermd is tegen toekomstige slijtage.

Bij Vloeroptimaal kunt u rekenen op vakmanschap, kwaliteit en service. Wij werken snel, efficiënt en met oog voor detail om uw parketvloer weer in topconditie te brengen. Bovendien geven we u graag advies over het onderhoud van uw parketvloer, zodat u er nog lang van kunt genieten.

Wacht dus niet langer en laat uw parketvloer schuren en behandelen door Vloeroptimaal in de omgeving van Ridderkerk, Bolnes of Slikkerveer. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie. Wij helpen u graag verder!

  • Wij kunnen een tijdloze schoonheid in uw huis in Wassenaar brengen met klassieke mozaïek parket schuurbehandelingen, afgewerkt met een matte lak.
  • In Nieuw-lekkerland werd een veerkrachtige en stijlvolle eikenhouten vloer nieuw leven ingeblazen met moderne plinten na te zijn geschuurd en behandeld met SKYLT Overlakbare kleurolie c10+10. Een prachtige transformatie!
  • We hebben zojuist een prachtig eiken parketvloerrenovatieproject in Schijndel afgerond, waarbij ROYL 2K van professionele kwaliteit werd toegepast met een aanvullend kleurpigment voor een uitstekend resultaat.

De zekerheden van Vloeroptimaal