FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je parket vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw parket vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Parket Vloer Laten Schuren In De Gemeente Rijswijk

Een parketvloer kan de uitstraling van een kamer volledig veranderen. Maar als de vloer verouderd of beschadigd is, kan het er onaantrekkelijk uitzien. Gelukkig hoeft u uw oude vloer niet te vervangen. In plaats daarvan kunt u ervoor kiezen om uw parketvloer te laten schuren en behandelen door Vloeroptimaal in Rijswijk en omstreken.

Door het schuren van uw parketvloer verwijdert Vloeroptimaal alle krassen, vlekken en andere oneffenheden. Vervolgens kan de vloer behandeld worden met een beschermende lak of olie. Dit zorgt voor een prachtige glans en beschermt de vloer tegen verdere beschadigingen.

Als u in Rijswijk woont en op zoek bent naar een bedrijf om uw parketvloer te laten schuren, dan bent u bij Vloeroptimaal aan het juiste adres. Ons ervaren team staat klaar om uw vloer weer als nieuw te maken. We zijn gespecialiseerd in het schuren en behandelen van verschillende soorten vloeren, waaronder parketvloeren.

Wij begrijpen dat u niet wilt dat uw dagelijkse bezigheden worden verstoord tijdens het schuren en behandelen van uw parketvloer. Daarom zorgen wij ervoor dat onze werkzaamheden zo min mogelijk overlast veroorzaken. Bovendien werken wij met de nieuwste technologieën en hoogwaardige materialen om ervoor te zorgen dat uw parketvloer er weer als nieuw uitziet.

Dus als u op zoek bent naar een betrouwbare en ervaren partner om uw parketvloer te laten schuren in Rijswijk en omgeving, dan is Vloeroptimaal de juiste keuze. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

  • Wij kunnen een tijdloze schoonheid in uw huis in Wassenaar brengen met klassieke mozaïek parket schuurbehandelingen, afgewerkt met een matte lak.
  • In Nieuw-lekkerland werd een veerkrachtige en stijlvolle eikenhouten vloer nieuw leven ingeblazen met moderne plinten na te zijn geschuurd en behandeld met SKYLT Overlakbare kleurolie c10+10. Een prachtige transformatie!
  • We hebben zojuist een prachtig eiken parketvloerrenovatieproject in Schijndel afgerond, waarbij ROYL 2K van professionele kwaliteit werd toegepast met een aanvullend kleurpigment voor een uitstekend resultaat.

De zekerheden van Vloeroptimaal