FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je parket vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw parket vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Parket Vloer Laten Schuren In De Gemeente Roosendaal

Wanneer je een parketvloer hebt, is het belangrijk om deze regelmatig te onderhouden. Door de vloer te schuren en te behandelen, kun je deze in goede conditie houden en ervoor zorgen dat deze er weer als nieuw uitziet. In de gemeente Roosendaal kun je hiervoor terecht bij Vloeroptimaal.

Als inwoner van Roosendaal of Wouw wil je natuurlijk een betrouwbare partner die jouw parketvloer kan schuren en behandelen. Vloeroptimaal is een bedrijf dat hierin gespecialiseerd is en al vele jaren ervaring heeft met het onderhouden van parketvloeren. Ons team van ervaren vakmensen staat klaar om jouw vloer weer helemaal op te knappen en te zorgen dat deze er weer als nieuw uitziet.

Het schuren en behandelen van een parketvloer is een specialistisch werk en vereist vakkundige kennis en ervaring. Bij Vloeroptimaal zijn we hiervoor opgeleid en beschikken we over de juiste kennis en materialen om jouw parketvloer optimaal te onderhouden. Na het schuren van de vloer wordt deze behandeld met een beschermende lak of olie, waardoor de vloer weer jarenlang meegaat en er als nieuw uitziet.

Als je ervoor kiest om je parketvloer door Vloeroptimaal te laten schuren en behandelen, kun je erop vertrouwen dat je kiest voor een hoogwaardige service en vakmanschap. Onze klanten zijn altijd tevreden over het resultaat en de kwaliteit van ons werk. Wacht dus niet langer en neem contact met ons op voor het schuren en behandelen van jouw parketvloer in Roosendaal of Wouw.

  • Wij kunnen een tijdloze schoonheid in uw huis in Wassenaar brengen met klassieke mozaïek parket schuurbehandelingen, afgewerkt met een matte lak.
  • In Nieuw-lekkerland werd een veerkrachtige en stijlvolle eikenhouten vloer nieuw leven ingeblazen met moderne plinten na te zijn geschuurd en behandeld met SKYLT Overlakbare kleurolie c10+10. Een prachtige transformatie!
  • We hebben zojuist een prachtig eiken parketvloerrenovatieproject in Schijndel afgerond, waarbij ROYL 2K van professionele kwaliteit werd toegepast met een aanvullend kleurpigment voor een uitstekend resultaat.

De zekerheden van Vloeroptimaal