FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je parket vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw parket vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Parket Vloer Laten Schuren In De Gemeente Rotterdam

Parketvloeren zijn prachtig en duurzaam, maar na verloop van tijd kan het nodig zijn om ze te laten schuren en behandelen. Wanneer de parketvloer beschadigd is door slijtage of krassen, kan schuren en behandelen de levensduur verlengen en de vloer er weer als nieuw laten uitzien.

Vloeroptimaal is een professioneel bedrijf dat gespecialiseerd is in het schuren en behandelen van parketvloeren in Rotterdam en de omliggende gebieden, zoals Hoogvliet, Hoek van Holland, Pernis en Rozenburg. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring en gebruiken alleen de beste materialen om uw parketvloer te behandelen.

Wanneer u ervoor kiest om uw parketvloer te laten schuren en behandelen door Vloeroptimaal, kunt u erop vertrouwen dat wij uw vloer zorgvuldig zullen behandelen en herstellen. Onze diensten omvatten het schuren van uw parketvloer om de beschadigde oppervlaktelaag te verwijderen, waardoor de vloer er weer als nieuw uitziet. Daarnaast bieden wij verschillende behandelingen, zoals oliën en lakken, om de vloer te beschermen tegen verdere slijtage en krassen.

Onze experts zorgen ervoor dat het proces soepel verloopt en werken nauw met u samen om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met het eindresultaat. Wij begrijpen dat uw parketvloer een belangrijke investering is en wij nemen ons werk dan ook serieus om ervoor te zorgen dat uw vloer er weer zo goed als nieuw uitziet en weer jarenlang meegaat.

Bij Vloeroptimaal staan wij garant voor kwaliteit en zorgen wij ervoor dat u tevreden bent met het eindresultaat. Als u op zoek bent naar een professioneel bedrijf om uw parketvloer te laten schuren en behandelen in Rotterdam of de omliggende gebieden, neem dan contact met ons op voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan.

  • Wij kunnen een tijdloze schoonheid in uw huis in Wassenaar brengen met klassieke mozaïek parket schuurbehandelingen, afgewerkt met een matte lak.
  • In Nieuw-lekkerland werd een veerkrachtige en stijlvolle eikenhouten vloer nieuw leven ingeblazen met moderne plinten na te zijn geschuurd en behandeld met SKYLT Overlakbare kleurolie c10+10. Een prachtige transformatie!
  • We hebben zojuist een prachtig eiken parketvloerrenovatieproject in Schijndel afgerond, waarbij ROYL 2K van professionele kwaliteit werd toegepast met een aanvullend kleurpigment voor een uitstekend resultaat.

De zekerheden van Vloeroptimaal