FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je parket vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw parket vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Parket Vloer Laten Schuren In De Gemeente Rucphen

Parketvloeren zijn een stijlvolle toevoeging aan elk huis, maar door dagelijks gebruik en slijtage kunnen ze hun glans verliezen. Gelukkig is het schuren en behandelen van parket een effectieve manier om de vloer weer nieuw leven in te blazen. Als je in de gemeente Rucphen woont en op zoek bent naar een betrouwbaar bedrijf om je parket te laten schuren, dan ben je bij Vloeroptimaal aan het juiste adres!

Onze deskundige medewerkers zijn getraind om parketvloeren van elke soort en grootte te schuren en te behandelen. Of je nu woont in Rucphen, Sint Willebrord, Sprundel of Zegge, wij kunnen je parketvloer weer als nieuw maken. Het schuren van parket is een belangrijk proces dat zorgvuldig moet worden uitgevoerd om de beste resultaten te bereiken. Onze professionals zullen de vloer zorgvuldig schuren, elke kras, put of vlek verwijderen en de vloer egaliseren voor het beste resultaat.

Nadat het parket is geschuurd, kunnen we de vloer behandelen met een speciale lak, olie of wax om de vloer te beschermen tegen toekomstige slijtage en om de vloer zijn glans terug te geven. We gebruiken alleen de beste kwaliteit materialen en producten om ervoor te zorgen dat je parketvloer er weer als nieuw uitziet en lang meegaat.

Dus, als je op zoek bent naar een professioneel bedrijf om je parket te laten schuren in de gemeente Rucphen, neem dan contact op met Vloeroptimaal. Wij bieden eersteklas parket schuren en behandelingen aan, en we garanderen de beste resultaten!

  • Wij kunnen een tijdloze schoonheid in uw huis in Wassenaar brengen met klassieke mozaïek parket schuurbehandelingen, afgewerkt met een matte lak.
  • In Nieuw-lekkerland werd een veerkrachtige en stijlvolle eikenhouten vloer nieuw leven ingeblazen met moderne plinten na te zijn geschuurd en behandeld met SKYLT Overlakbare kleurolie c10+10. Een prachtige transformatie!
  • We hebben zojuist een prachtig eiken parketvloerrenovatieproject in Schijndel afgerond, waarbij ROYL 2K van professionele kwaliteit werd toegepast met een aanvullend kleurpigment voor een uitstekend resultaat.

De zekerheden van Vloeroptimaal