FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je parket vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw parket vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Parket Vloer Laten Schuren In De Gemeente 's-Hertogenbosch

Heeft u een parketvloer in Rosmalen, Empel, Hintham, Nuland of ‘s-Hertogenbosch die wel een opfrisbeurt kan gebruiken? Dan bent u bij Vloeroptimaal aan het juiste adres! Ons team van ervaren parketspecialisten staat voor u klaar om uw vloer te schuren en te behandelen, zodat deze er weer als nieuw uitziet.

Bij Vloeroptimaal hebben we jarenlange ervaring in het schuren en behandelen van parketvloeren. Onze specialisten werken met de nieuwste technieken en materialen om het beste resultaat te behalen. Wij vinden het belangrijk dat uw parketvloer weer een lange tijd meegaat en er als nieuw uitziet.

Onze werkwijze begint altijd met een grondige inspectie van uw parketvloer, zodat we kunnen bepalen welke behandeling het beste bij uw vloer past. Vervolgens gaan we aan de slag met het schuren van uw parketvloer. Dit doen we met speciale schuurmachines en schuurpapier in verschillende korrelgroottes, zodat we uw vloer op een zorgvuldige en effectieve manier kunnen schuren.

Na het schuren van uw parketvloer gaan we over tot de behandeling van uw vloer. Hierbij heeft u de keuze uit verschillende afwerkingen, zoals lak, olie of wax. Wij adviseren u graag welke afwerking het beste bij uw parketvloer past, zodat uw vloer weer jarenlang mee kan gaan.

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf om uw parketvloer te laten schuren en behandelen in Rosmalen, Empel, Hintham, Nuland of ‘s-Hertogenbosch? Dan is Vloeroptimaal de juiste keuze! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan via onze website. En vergeet niet, naast parket schuren en behandelen kunt u bij ons ook terecht voor andere vloerbehandelingen, zoals marmer polijsten.

  • Wij kunnen een tijdloze schoonheid in uw huis in Wassenaar brengen met klassieke mozaïek parket schuurbehandelingen, afgewerkt met een matte lak.
  • In Nieuw-lekkerland werd een veerkrachtige en stijlvolle eikenhouten vloer nieuw leven ingeblazen met moderne plinten na te zijn geschuurd en behandeld met SKYLT Overlakbare kleurolie c10+10. Een prachtige transformatie!
  • We hebben zojuist een prachtig eiken parketvloerrenovatieproject in Schijndel afgerond, waarbij ROYL 2K van professionele kwaliteit werd toegepast met een aanvullend kleurpigment voor een uitstekend resultaat.

De zekerheden van Vloeroptimaal