FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je parket vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw parket vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Parket Vloer Laten Schuren In De Gemeente Sint-Michielsgestel

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf dat uw parketvloer kan schuren en behandelen in Sint-Michielsgestel en omgeving? Dan bent u bij Vloeroptimaal aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het schuren en behandelen van parketvloeren en hebben al vele tevreden klanten geholpen in Berlicum, Den Dungen, Middelrode en Sint-Michielsgestel.

Een parketvloer is een prachtige aanwinst voor uw interieur, maar het is belangrijk om deze goed te onderhouden. Door intensief gebruik kan een parketvloer namelijk beschadigd raken en slijtage vertonen. Het is dan ook aan te raden om uw parketvloer regelmatig te laten schuren en behandelen om deze in topconditie te houden.

Bij Vloeroptimaal maken we gebruik van de nieuwste technieken en de beste materialen om uw parketvloer te schuren en behandelen. Wij gaan zorgvuldig te werk en houden rekening met uw wensen en eisen. Of u nu uw parketvloer wilt laten schuren, oliën, lakken of waxen, wij hebben de kennis en ervaring in huis om dit op een professionele manier te doen.

Wanneer u uw parketvloer door Vloeroptimaal laat schuren en behandelen, kunt u rekenen op een prachtig resultaat. Uw parketvloer ziet er weer als nieuw uit en is beschermd tegen slijtage en beschadigingen. Bovendien zorgt een goed onderhouden parketvloer voor een warme en gezellige sfeer in uw huis.

Neem vandaag nog contact op met Vloeroptimaal voor een vrijblijvende offerte voor het schuren en behandelen van uw parketvloer in Sint-Michielsgestel, Berlicum, Den Dungen, Middelrode en omgeving. Wij staan klaar om u te helpen bij het realiseren van een prachtige parketvloer die weer jarenlang meegaat!

  • Wij kunnen een tijdloze schoonheid in uw huis in Wassenaar brengen met klassieke mozaïek parket schuurbehandelingen, afgewerkt met een matte lak.
  • In Nieuw-lekkerland werd een veerkrachtige en stijlvolle eikenhouten vloer nieuw leven ingeblazen met moderne plinten na te zijn geschuurd en behandeld met SKYLT Overlakbare kleurolie c10+10. Een prachtige transformatie!
  • We hebben zojuist een prachtig eiken parketvloerrenovatieproject in Schijndel afgerond, waarbij ROYL 2K van professionele kwaliteit werd toegepast met een aanvullend kleurpigment voor een uitstekend resultaat.

De zekerheden van Vloeroptimaal