FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je parket vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw parket vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Parket Vloer Laten Schuren In De Gemeente Someren

Bent u op zoek naar een ervaren bedrijf dat uw parketvloer kan schuren en behandelen in Someren, Lierop en Someren-Eind? Dan bent u bij Vloeroptimaal aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het schuren en behandelen van alle soorten houten vloeren, waaronder parketvloeren.

Een parketvloer is een prachtige toevoeging aan uw interieur. Het geeft een warme uitstraling en is erg duurzaam. Om ervoor te zorgen dat uw parketvloer er op zijn best uitziet en de levensduur verlengd wordt, is het belangrijk om het regelmatig te laten schuren en behandelen. Bij Vloeroptimaal zorgen wij voor een grondige schuurbeurt en kunnen wij uw vloer voorzien van een beschermende laklaag of olie.

Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring in het schuren en behandelen van parketvloeren. Zij werken met de nieuwste apparatuur en de beste materialen, zodat uw vloer er weer als nieuw uitziet. Wij begrijpen dat het schuren en behandelen van een parketvloer een ingrijpende klus is. Daarom zorgen wij ervoor dat het hele proces zo soepel mogelijk verloopt. Wij komen bij u langs om de vloer te inspecteren en geven u advies op maat. Daarna stellen wij een offerte op, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Kortom, bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf voor het schuren en behandelen van uw parketvloer in Someren, Lierop of Someren-Eind? Kies dan voor Vloeroptimaal. Wij garanderen een perfect resultaat en een vloer die er weer als nieuw uitziet. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

  • Wij kunnen een tijdloze schoonheid in uw huis in Wassenaar brengen met klassieke mozaïek parket schuurbehandelingen, afgewerkt met een matte lak.
  • In Nieuw-lekkerland werd een veerkrachtige en stijlvolle eikenhouten vloer nieuw leven ingeblazen met moderne plinten na te zijn geschuurd en behandeld met SKYLT Overlakbare kleurolie c10+10. Een prachtige transformatie!
  • We hebben zojuist een prachtig eiken parketvloerrenovatieproject in Schijndel afgerond, waarbij ROYL 2K van professionele kwaliteit werd toegepast met een aanvullend kleurpigment voor een uitstekend resultaat.

De zekerheden van Vloeroptimaal