FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je parket vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw parket vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Parket Vloer Laten Schuren In De Gemeente Steenbergen

eeft u een parketvloer die in de loop der jaren wat schade heeft opgelopen? Of is uw parket gewoonweg aan een opknapbeurt toe? Dan bent u bij Vloeroptimaal aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het schuren en behandelen van parketvloeren en helpen graag in de gemeente Steenbergen en omstreken, waaronder Dinteloord, Kruisland en Nieuw-Vossemeer.

Het schuren van een parketvloer kan een flinke klus zijn, maar het resultaat is het zeker waard. Na het schuren en behandelen van uw parketvloer ziet deze er weer als nieuw uit. En niet alleen dat, het verlengt ook nog eens de levensduur van uw vloer. Onze vakmensen weten precies wat uw vloer nodig heeft en werken met de beste materialen en technieken om het gewenste resultaat te bereiken.

Het schuren van een parketvloer is een proces dat secuur moet worden uitgevoerd. Het begint met het beoordelen van de staat van uw vloer en het bepalen van de juiste aanpak. Daarna wordt uw vloer machinaal geschuurd, waarbij alle oneffenheden en beschadigingen worden verwijderd. Vervolgens wordt uw vloer gepolijst en behandeld met de gewenste afwerking. Dit kan bijvoorbeeld een beschermende lak of olie zijn, afhankelijk van uw wensen en de eigenschappen van uw vloer.

Bij Vloeroptimaal werken we met de beste materialen en producten om uw parketvloer te laten stralen. Ook vinden we het belangrijk om zo duurzaam mogelijk te werken. Zo maken we gebruik van stofvrije machines en werken we met producten die geen schadelijke stoffen bevatten.

Kortom, wilt u uw parketvloer in de gemeente Steenbergen en omstreken laten schuren en behandelen? Kies dan voor Vloeroptimaal! Wij zijn gespecialiseerd in het schuren en behandelen van parketvloeren en zorgen ervoor dat uw vloer er weer als nieuw uitziet. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

  • Wij kunnen een tijdloze schoonheid in uw huis in Wassenaar brengen met klassieke mozaïek parket schuurbehandelingen, afgewerkt met een matte lak.
  • In Nieuw-lekkerland werd een veerkrachtige en stijlvolle eikenhouten vloer nieuw leven ingeblazen met moderne plinten na te zijn geschuurd en behandeld met SKYLT Overlakbare kleurolie c10+10. Een prachtige transformatie!
  • We hebben zojuist een prachtig eiken parketvloerrenovatieproject in Schijndel afgerond, waarbij ROYL 2K van professionele kwaliteit werd toegepast met een aanvullend kleurpigment voor een uitstekend resultaat.

De zekerheden van Vloeroptimaal