FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je parket vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw parket vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Parket Vloer Laten Schuren In De Gemeente Tilburg

Woon je in Berkel-Enschot, Biezenmortel of Udenhout en ben je op zoek naar een professioneel bedrijf om je parketvloer te laten schuren? Dan ben je bij Vloeroptimaal aan het juiste adres! Onze ervaren vakmensen weten als geen ander hoe ze jouw parketvloer weer als nieuw kunnen maken.

Het schuren van een parketvloer is een vak apart. Het vergt niet alleen kennis en ervaring, maar ook het juiste materiaal. Bij Vloeroptimaal werken we daarom met de nieuwste apparatuur en beste materialen om jouw parketvloer te kunnen schuren en behandelen. Door onze jarenlange ervaring hebben we al vele tevreden klanten mogen helpen en kunnen we ons met trots specialist noemen op het gebied van parket schuren.

Waarom zou je jouw parketvloer laten schuren? Het antwoord is simpel: een geschuurde parketvloer ziet er niet alleen mooier uit, maar gaat ook langer mee. Het schuren van een parketvloer is bovendien een duurzame oplossing, omdat je de vloer niet hoeft te vervangen. Door te kiezen voor Vloeroptimaal weet je zeker dat je parketvloer weer jarenlang mee kan.

Ben je op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in het schuren en behandelen van parketvloeren in Berkel-Enschot, Biezenmortel of Udenhout? Zoek dan niet verder en neem contact op met Vloeroptimaal. Wij staan voor je klaar om jouw parketvloer weer als nieuw te maken!

  • Wij kunnen een tijdloze schoonheid in uw huis in Wassenaar brengen met klassieke mozaïek parket schuurbehandelingen, afgewerkt met een matte lak.
  • In Nieuw-lekkerland werd een veerkrachtige en stijlvolle eikenhouten vloer nieuw leven ingeblazen met moderne plinten na te zijn geschuurd en behandeld met SKYLT Overlakbare kleurolie c10+10. Een prachtige transformatie!
  • We hebben zojuist een prachtig eiken parketvloerrenovatieproject in Schijndel afgerond, waarbij ROYL 2K van professionele kwaliteit werd toegepast met een aanvullend kleurpigment voor een uitstekend resultaat.

De zekerheden van Vloeroptimaal