FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je parket vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw parket vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Parket Vloer Laten Schuren In De Gemeente Valkenswaard

Parketvloeren zijn duurzaam en kunnen lang meegaan, mits ze goed worden onderhouden. Het schuren en behandelen van uw parketvloer is een belangrijk onderdeel van het onderhoudsproces. Als u in Valkenswaard of Dommelen woont en op zoek bent naar een bedrijf dat uw parket kan schuren en behandelen, dan bent u bij Vloeroptimaal aan het juiste adres.

Het schuren van uw parket is een essentiële stap in het onderhoudsproces. Door het schuren wordt de bovenste laag van uw parketvloer verwijderd, waarbij eventuele beschadigingen, krassen en vlekken worden verwijderd. Na het schuren kan uw parketvloer worden behandeld met olie, lak of hardwaxolie om de levensduur te verlengen en de uitstraling te verbeteren.

Bij Vloeroptimaal hebben we jarenlange ervaring in het schuren en behandelen van parketvloeren. Onze vakmensen zijn gespecialiseerd in het gebruik van de nieuwste technieken en materialen om uw parketvloer weer als nieuw te maken. We bieden verschillende behandelingen aan, afhankelijk van uw wensen en behoeften. Of u nu op zoek bent naar een matte of glanzende afwerking, bij Vloeroptimaal kunnen we u helpen.

Het laten schuren en behandelen van uw parketvloer kan een grote investering lijken, maar het is het waard. Door regelmatig onderhoud te plegen, kunt u de levensduur van uw parketvloer verlengen en besparen op de kosten van vervanging. Daarnaast kan het schuren en behandelen van uw parketvloer ook de waarde van uw woning verhogen.

Als u in Valkenswaard of Dommelen woont en op zoek bent naar een bedrijf dat uw parket kan schuren en behandelen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag bij het behouden van de schoonheid en duurzaamheid van uw parketvloer.

  • Wij kunnen een tijdloze schoonheid in uw huis in Wassenaar brengen met klassieke mozaïek parket schuurbehandelingen, afgewerkt met een matte lak.
  • In Nieuw-lekkerland werd een veerkrachtige en stijlvolle eikenhouten vloer nieuw leven ingeblazen met moderne plinten na te zijn geschuurd en behandeld met SKYLT Overlakbare kleurolie c10+10. Een prachtige transformatie!
  • We hebben zojuist een prachtig eiken parketvloerrenovatieproject in Schijndel afgerond, waarbij ROYL 2K van professionele kwaliteit werd toegepast met een aanvullend kleurpigment voor een uitstekend resultaat.

De zekerheden van Vloeroptimaal