FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je parket vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw parket vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Parket Vloer Laten Schuren In De Gemeente Veldhoven

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf om uw parketvloer in Veldhoven te laten schuren? Zoek dan niet verder, want Vloeroptimaal staat voor u klaar! Onze ervaren vakmensen zijn gespecialiseerd in het schuren en behandelen van parketvloeren, en kunnen uw vloer weer laten stralen als nooit tevoren.

In Veldhoven en omgeving bieden wij onze diensten aan in Meerveldhoven, Oerle, Veldhoven Dorp en Zeelst. Of u nu een oudere parketvloer wilt laten opknappen, of juist een nieuwe vloer wilt laten behandelen om deze te beschermen tegen slijtage en vuil, wij hebben de kennis en ervaring om uw vloer weer als nieuw te maken.

Parket schuren is niet zomaar iets wat iedereen kan doen. Het is een specialistisch vak dat de nodige kennis en ervaring vereist. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring in het schuren en behandelen van parketvloeren, en weten precies welke technieken en materialen nodig zijn om uw vloer weer in topconditie te brengen. Wij werken alleen met de beste materialen en apparatuur, zodat we u de hoogste kwaliteit kunnen garanderen.

Naast parket schuren bieden wij ook andere diensten aan, zoals het behandelen van uw vloer met olie, lak of wax, om deze te beschermen tegen slijtage en vuil. Of het nu gaat om een woning, kantoor of winkel, wij hebben altijd de juiste oplossing voor uw parketvloer.

Bent u benieuwd wat wij voor uw parketvloer kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Wij staan altijd voor u klaar om uw vloer weer als nieuw te maken!

  • Wij kunnen een tijdloze schoonheid in uw huis in Wassenaar brengen met klassieke mozaïek parket schuurbehandelingen, afgewerkt met een matte lak.
  • In Nieuw-lekkerland werd een veerkrachtige en stijlvolle eikenhouten vloer nieuw leven ingeblazen met moderne plinten na te zijn geschuurd en behandeld met SKYLT Overlakbare kleurolie c10+10. Een prachtige transformatie!
  • We hebben zojuist een prachtig eiken parketvloerrenovatieproject in Schijndel afgerond, waarbij ROYL 2K van professionele kwaliteit werd toegepast met een aanvullend kleurpigment voor een uitstekend resultaat.

De zekerheden van Vloeroptimaal