FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je parket vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw parket vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Parket Vloer Laten Schuren In De Gemeente Vlaardingen

Woon je in Vlaardingen en ben je op zoek naar een bedrijf dat jouw parketvloer kan schuren en behandelen? Dan ben je bij Vloeroptimaal aan het juiste adres! Onze ervaren en vakkundige specialisten weten als geen ander hoe ze jouw parketvloer weer als nieuw kunnen laten stralen.

Waarom zou je jouw parketvloer laten schuren? Allereerst kan parket na verloop van tijd beschadigingen en slijtageplekken vertonen. Door je parketvloer te laten schuren, worden deze beschadigingen en slijtageplekken weggeschuurd. Hierdoor ziet je vloer er weer als nieuw uit en gaat hij langer mee. Bovendien zorgt het schuren van je parketvloer voor een egale en gladde vloer, waardoor deze makkelijker schoon te maken is.

Bij Vloeroptimaal maken we gebruik van de nieuwste technieken en hoogwaardige materialen. Hierdoor zijn we in staat om jouw parketvloer op een professionele en duurzame manier te schuren en te behandelen. Na het schuren van je parketvloer kunnen we deze behandelen met een beschermende laklaag, olie of wax. Hierdoor wordt je vloer niet alleen beschermd tegen vuil en slijtage, maar krijgt hij ook een prachtige en natuurlijke uitstraling.

Onze dienstverlening is niet beperkt tot Vlaardingen zelf, maar wij zijn ook actief in de omliggende plaatsen zoals Schiedam, Maassluis en Maasland. Wij vinden het belangrijk om onze klanten de beste service te bieden en daarom staan wij altijd voor je klaar met advies en ondersteuning.

Wil jij ook jouw parketvloer laten schuren en behandelen door een professioneel en ervaren bedrijf? Neem dan contact op met Vloeroptimaal en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!

  • Wij kunnen een tijdloze schoonheid in uw huis in Wassenaar brengen met klassieke mozaïek parket schuurbehandelingen, afgewerkt met een matte lak.
  • In Nieuw-lekkerland werd een veerkrachtige en stijlvolle eikenhouten vloer nieuw leven ingeblazen met moderne plinten na te zijn geschuurd en behandeld met SKYLT Overlakbare kleurolie c10+10. Een prachtige transformatie!
  • We hebben zojuist een prachtig eiken parketvloerrenovatieproject in Schijndel afgerond, waarbij ROYL 2K van professionele kwaliteit werd toegepast met een aanvullend kleurpigment voor een uitstekend resultaat.

De zekerheden van Vloeroptimaal