FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je parket vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw parket vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Parket Vloer Laten Schuren In De Gemeente Voorne aan Zee

Woon je in de gemeente Voorne aan Zee, in de prachtige plaatsen Brielle of Hellevoetsluis en ben je op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in parket schuren en behandelen? Dan ben je bij Vloeroptimaal aan het juiste adres! Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring in het schuren en behandelen van allerlei soorten parketvloeren.

Parket is een mooie en duurzame keuze voor vloeren in huis, maar na verloop van tijd kunnen er krassen en slijtageplekken ontstaan. Ook kunnen er verkleuringen optreden door blootstelling aan zonlicht of door gebruik van verkeerde reinigingsmiddelen. Gelukkig is dit allemaal op te lossen door de vloer te laten schuren en opnieuw te behandelen.

Bij Vloeroptimaal maken we gebruik van moderne schuurmachines en -technieken om je parketvloer weer als nieuw te maken. We beginnen met het schuren van de vloer om alle beschadigde lagen te verwijderen. Vervolgens behandelen we de vloer met olie, lak of hardwaxolie om deze te beschermen en te verfraaien.

Het schuren en behandelen van een parketvloer is een vak apart en vereist de nodige kennis en ervaring. Daarom werken we alleen met goed opgeleide en ervaren vakmensen die weten wat ze doen. Zo ben je verzekerd van een optimaal resultaat en een vloer die nog jarenlang meegaat.

Ben je benieuwd naar wat we voor jouw parketvloer kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. We komen graag bij je langs voor een vrijblijvend adviesgesprek en een offerte op maat. Of het nu gaat om een kleine reparatie of een complete renovatie, bij Vloeroptimaal ben je aan het juiste adres voor parket schuren en behandelen in Voorne aan Zee!

  • Wij kunnen een tijdloze schoonheid in uw huis in Wassenaar brengen met klassieke mozaïek parket schuurbehandelingen, afgewerkt met een matte lak.
  • In Nieuw-lekkerland werd een veerkrachtige en stijlvolle eikenhouten vloer nieuw leven ingeblazen met moderne plinten na te zijn geschuurd en behandeld met SKYLT Overlakbare kleurolie c10+10. Een prachtige transformatie!
  • We hebben zojuist een prachtig eiken parketvloerrenovatieproject in Schijndel afgerond, waarbij ROYL 2K van professionele kwaliteit werd toegepast met een aanvullend kleurpigment voor een uitstekend resultaat.

De zekerheden van Vloeroptimaal