FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je parket vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw parket vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Parket Vloer Laten Schuren In De Gemeente Vught

Bent u op zoek naar een bedrijf om uw parketvloer te laten schuren in Vught of Helvoirt? Dan bent u bij Vloeroptimaal aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het schuren en behandelen van parket en zorgen ervoor dat uw vloer er weer als nieuw uitziet.

Het schuren van parket is een vak apart en vereist de juiste kennis en ervaring. Bij Vloeroptimaal werken alleen ervaren parketteurs die precies weten hoe ze uw parketvloer moeten behandelen. Door het schuren van uw parketvloer wordt de bovenste laag van de vloer verwijderd, waardoor beschadigingen, krassen en vlekken verdwijnen. Vervolgens brengen wij een nieuwe beschermende laag aan, waardoor uw parketvloer er weer als nieuw uitziet en jarenlang mee kan.

Naast het schuren van uw parketvloer bieden wij ook verschillende behandelingen aan. Zo kunt u uw parketvloer laten oliën, lakken of waxen, afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur en de staat van uw vloer. Ook kunnen wij uw parketvloer een kleur geven, zodat deze perfect aansluit bij uw interieur.

Onze ervaren parketteurs werken met de beste materialen en apparatuur, zodat wij de hoogste kwaliteit kunnen garanderen. Wij begrijpen dat het laten schuren van uw parketvloer een investering is, daarom bieden wij altijd een scherpe prijs aan en denken wij graag met u mee over de mogelijkheden.

Wilt u meer informatie over het laten schuren van uw parketvloer in Vught of Helvoirt? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan op onze website. Bij Vloeroptimaal zorgen wij ervoor dat uw parketvloer er weer als nieuw uitziet!

  • Wij kunnen een tijdloze schoonheid in uw huis in Wassenaar brengen met klassieke mozaïek parket schuurbehandelingen, afgewerkt met een matte lak.
  • In Nieuw-lekkerland werd een veerkrachtige en stijlvolle eikenhouten vloer nieuw leven ingeblazen met moderne plinten na te zijn geschuurd en behandeld met SKYLT Overlakbare kleurolie c10+10. Een prachtige transformatie!
  • We hebben zojuist een prachtig eiken parketvloerrenovatieproject in Schijndel afgerond, waarbij ROYL 2K van professionele kwaliteit werd toegepast met een aanvullend kleurpigment voor een uitstekend resultaat.

De zekerheden van Vloeroptimaal